aca74
Član
Ovu je kaže kupio njegov anonimni prijatelj.Ma sve on to trpa kuci,nista ne vraca
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovu je kaže kupio njegov anonimni prijatelj.Ma sve on to trpa kuci,nista ne vraca
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Sve je moguce,opasni suЈа колико сам чуо оне цинкомет је сакрио код тече у рол бале док се мало не слегне прашина.
Ako me secanje ne vara na zmajevoj kamioniki od 10 tona je ista glavcina kao na sajlasici, samo srce felne je drugacije. To isto srce se kod strugara izvadi i naopako stavi unutra i onda od felne za duple tockove dobijes ravnu felnu.Kako joj stavlja duple tockove ?,ostanu iste osovine ili ?.Pitam,jer mi bilo zanimljivo,vec sam video po oglasima neke prikolice pise zmaj 510-511 a gledam dupli tockovi,reko sta je sad ovo.I stvarno na slikama kad se malo bolje pogleda vidim sasija od te zmajevke,ali mi cudno bilo sto ima duple tockove,kako su to izveli ?.
Stavljam Sale kao na ovoj kamionki,visina ce biti 120cm,sto povecava sanduk za 2m³Milovane a da staviš malo dublje stranice pošto sa ovima teško hvata 10t kukuruza a i za suncokret nije loše.
Ala taj dere.Meni majstir trazio 500e peskarenje, 500e farbanje, 500e montaza novih stranica i poda, 250e instalacije da uradi. Plus materijal.
Naravno nove stranice i pod ne peskari.
Ako želiš poštenu antikorozivnu zaštitu, onda bi trebao i novo pjeskariti. Obično uvijek ima malo hrđe na limovima, a pjeskarenjem se ujedno sve dobro odmasti te stvori odgovarajuća hrapavost površine za bolje prianjanje boje.Meni majstir trazio 500e peskarenje, 500e farbanje, 500e montaza novih stranica i poda, 250e instalacije da uradi. Plus materijal.
Naravno nove stranice i pod ne peskari.