Prikolice

Na Zmajevki 489 probao obrtanj da podmazem, skinuo sisice i ocistio ali opet 3 mazalice ni da pipnu, gurao ekser kao da u metal tuce. Pokusao rudu da pomeram ne znam jel treba bas neka specijalna.pozicija da bi mast usla ?

Ako su 3 ali ne jedne do druge,moze tako,ne treba svaka da radi,razmaze se to sve prilikom okretanja,kod mene na obe zmajevke ne radi svaka mazalica na tom petom tocku pa opet bez problema se razmaze mast,samo puni dok ne krene napolje da izlazi,ili punis malo,pa malo zakrenes rudu na jednu stranu,opet punis,zakrenes jos malo rudu,i tako par puta,bolje se rasporedi mast.

@North ARMY Skoro mogu da se zakunem da kod mene ima vise od 4,jel to neko dodatno ubacivao ili je tako fabricki nzm,provericu sutra bas,moje nisu 489...Ako ima samo 4 sisice, onda 3 naravno je mnogo da ne radi,neko ko je to rasklapao ti moze bolje reci jel mozda smes burgijom nekom tanjom da probas probiti,ili cak na nova mesta da ubacis sisice,nista nije nemoguce,sve je to obicna gvozdjurija.

Ne razumem bas najbolje,jel prikolica sad kod tebe kuci,stoji na ravnom,prazna naravno,i opet ne mozes rudu mrdnuti rukom levo-desno ?.

Kod mene je i ima 4 simetricno postavljene mazalice,sve 4 su skinute, ociscene i ekserom procackana rupa u sasiji. Na 1 mazalicu ide, na ostale 3 n3 ide i onda pomerim rudu npr pola metra ili metar levo-desno i opet nece. Ne mogu kao na betonu npr 5 po 5 centimetara da pomeram dok se ruoa ne nadje.

Zapeklo , probaj ako mozes nekako da uspricas nafte ili wd sprej ako moze da se razradi bez rasturanja

Kod mene je i ima 4 simetricno postavljene mazalice,sve 4 su skinute, ociscene i ekserom procackana rupa u sasiji. Na 1 mazalicu ide, na ostale 3 n3 ide i onda pomerim rudu npr pola metra ili metar levo-desno i opet nece. Ne mogu kao na betonu npr 5 po 5 centimetara da pomeram dok se ruoa ne nadje.
Nema tu spasa, mora peti tocak dole. Tu je mast spekla i kuglice se cementirale. Ocito nije nikad mazano, osim fabricki.

Pa malkice prelaziš ukupnu dozvoljenu dužinu kompozicije... Policija ti nepravi problem ?
Nikad. Čak ih tako i na tehnički vozim. Doduše na slikanje ide jedna po jedna ali opet... Uglavnom ide jedna utva i zmajevka i druga utva i ruska prikolica. Retko idu njih dve zajedno ali kažem nikad problema...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh