MOMOSARIC
Član
Cini mi se ako bi ventil bio unutra da bi bio malo siri trag a i naoko mi ljepse mada nebitno .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno, što ne bi?@mixer87kac da li ovo teras po asfaltu, pitam zbog policije?
Nema tu spasa, mora peti tocak dole. Tu je mast spekla i kuglice se cementirale. Ocito nije nikad mazano, osim fabricki.Kod mene je i ima 4 simetricno postavljene mazalice,sve 4 su skinute, ociscene i ekserom procackana rupa u sasiji. Na 1 mazalicu ide, na ostale 3 n3 ide i onda pomerim rudu npr pola metra ili metar levo-desno i opet nece. Ne mogu kao na betonu npr 5 po 5 centimetara da pomeram dok se ruoa ne nadje.
Nikad. Čak ih tako i na tehnički vozim. Doduše na slikanje ide jedna po jedna ali opet... Uglavnom ide jedna utva i zmajevka i druga utva i ruska prikolica. Retko idu njih dve zajedno ali kažem nikad problema...Pa malkice prelaziš ukupnu dozvoljenu dužinu kompozicije... Policija ti nepravi problem ?
jedno bezvezno pitanje,da li si stavio nove mazalice? Jer hoce da se desi da na mazalici kuglica ne valja i ne propusta mast.Ima ih 4 ukupno, na iednu ide a druge 3 jok. Sve 4 su skinute i ociscene.