Prikolice

Da al ta tandemka nesluži kao pretovarna, to vam je sam semensku robu, jer sporo istovara

Jedini normalni trgovcu u zemlji Srbiji MBV iz Vršca.
Sve cene transparentne na njihovoj veb stranici.
Kad pročitam cena "dogovor" naježim se.
Pa ne prodaješ kokain pa da treba da krijem cenu.
Sad će njih 8 da te pita za cenu a nas 200 ima da čekamo odgovor.
Napiši cenu ko čovek od-do i skrati bespotrebno pisanje.

Za moje potrebe mi treba zbog dvorista,zbog silosa gde istovaram,zbog mojih garaza i spirale istovarne,ne igra mi toliku ulogu brzina samo da ne radim rucno a i nemamo mi puteve za kamione do njiva pa da nam trebaju pretovarne u svojoj pravoj funkciji.Nisam se zalepio za nju nego konkretno za takav tip prikolice zbog lakseg rada. Da li ima jos nekog proizvodjaca da mi preporucite ali da je tandemka do 16t i da ima mogucnost spirale?

Samo ovaj kapacitet imate i koja bi bila cena ako nije tajna? Da li bi moglo i preko kredita da se kupi ili samo kes,tj solarno(pare na sunce)?😁

Za moje potrebe mi treba zbog dvorista,zbog silosa gde istovaram,zbog mojih garaza i spirale istovarne,ne igra mi toliku ulogu brzina samo da ne radim rucno a i nemamo mi puteve za kamione do njiva pa da nam trebaju pretovarne u svojoj pravoj funkciji.Nisam se zalepio za nju nego konkretno za takav tip prikolice zbog lakseg rada. Da li ima jos nekog proizvodjaca da mi preporucite ali da je tandemka do 16t i da ima mogucnost spirale?
Podaleko ti je ali je jeftina.

Nazad
Vrh