Srdjan Žorž
Član
Daj neke karakteristike i cene.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka cast,da Vas dugo,dugo sluze i zarade nove i vece!Pretovarna prikolica nosivosti 11tona, 2.5tone u minuti istovara. Da to su te prikolice s interneta,cena po dogovoru
Ako sam lepo razumeo,Vi proizvodite ove plave sto Ste objavili na slici ili ?Mi ih proizvodimo i prodajemo
Da da mi ih proizvodimoAko sam lepo razumeo,Vi proizvodite ove plave sto Ste objavili na slici ili ?
Neko je to ovde objavljivao, cini se dobra stvar. Cena je 1500e.Stavio gabaritne trake pre neki dan.
Stvarno mi krivo što nema taj pretovarni puž,puno bi mi značio.
Za moje potrebe mi treba zbog dvorista,zbog silosa gde istovaram,zbog mojih garaza i spirale istovarne,ne igra mi toliku ulogu brzina samo da ne radim rucno a i nemamo mi puteve za kamione do njiva pa da nam trebaju pretovarne u svojoj pravoj funkciji.Nisam se zalepio za nju nego konkretno za takav tip prikolice zbog lakseg rada. Da li ima jos nekog proizvodjaca da mi preporucite ali da je tandemka do 16t i da ima mogucnost spirale?