Prikolice

Rekao bih da je neko sam pravio, ali se cini dosta masivna. Sad tek vidim koliko je dobra stvar, nemoras uopste izlaziti kada istovaras i utovaras.

Jedini normalni trgovcu u zemlji Srbiji MBV iz Vršca.
Sve cene transparentne na njihovoj veb stranici.
Kad pročitam cena "dogovor" naježim se.
Pa ne prodaješ kokain pa da treba da krijem cenu.
Sad će njih 8 da te pita za cenu a nas 200 ima da čekamo odgovor.
Napiši cenu ko čovek od-do i skrati bespotrebno pisanje.
Pa pametni ljudi sve izbace na sajtu pa ti odluci sta ti treba od masina i opreme na kraju cena i cao..agrostandard kad god sam ih zvao podizali mi cenu na masinama da to nije normalno

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Na to sam posebno alergican. Zakonom bih zabranio da se nesto prodaje bez cene, pa bilo to i na netu.
Za MBV imam samo reci hvale bez obzira sta drugi mislili, moje iskusto sa njima je samo pozitivno. Trenutno je to firma koja je prodala mehanizacije koliko mozda nisu svi ostali zajedno. Neko ce reci imaju uglavnom Tursku robu i apsolutno su u pravu, al ocito za tu robu smo najbolji kupci.

Rekao bih da je neko sam pravio, ali se cini dosta masivna. Sad tek vidim koliko je dobra stvar, nemoras uopste izlaziti kada istovaras i utovaras.
Dok to neko neuzme i sam se uveri koliko je to dobro ,nemogu ni da zamisle koliko je dobra stvar. Svi misle da je to skupa investicija ali povecava kapacitet kombajna i do 40% ,koga god zanima i želi mogu dati na probu

Da li treba remontovati klip na zmajevci kojo se vec nalazi na njoj,kada joj jedan nedostaje i trebam kupiti.
Ubedjuje me zet da neće jednako raditi nov klip i ovaj postojecii, vec je najbolje da ubacim dva remontovana klipa.

Koga preporucujete za remont prikolica,najvise se isticu ovi iz Malog Idjosa i iz Bavanista. Ne znam ko radi kvalitetnije?

Sanji dali imate u ponudi ili mozete napraviti manju 5t nosivosti ? Takva mi je logicna . Kombajni ovde su uglavnom bunker 4 do 5 tona. Jedan bunker i vozis . Da cekam drugi bunker mi nema nikakvog smisla . Ajde vidi neki predracun za manju . Mogu i jednostavniji tockovi ali da pretovar bude isto brz.

Sanji dali imate u ponudi ili mozete napraviti manju 5t nosivosti ? Takva mi je logicna . Kombajni ovde su uglavnom bunker 4 do 5 tona. Jedan bunker i vozis . Da cekam drugi bunker mi nema nikakvog smisla . Ajde vidi neki predracun za manju . Mogu i jednostavniji tockovi ali da pretovar bude isto brz.
Mozemo da napravimo najbolje da me nazovete 063/8-198-468

1630249489521.jpg

Jel ima neki video u radu možda? I koja je visina istovara?

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Може ли се ова приколица регистровати?Иначе свака част,на прву овако,свака част.
Radim na tome problem je atest, ali to je radna masina koje nepodleže registraciji kao i prese tanjirače vučne prskalice itd

Nazad
Vrh