paorpaor
Član
Tu se zavare trouglovi, i na prednju i ns zadnju osovinu. Tu pucaju zmajevke redovno. Cesce na zadnjoj osovini nego prednjoj. Treba ih ojacati na jos jecnom delu na 5tom tocku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbg sad to kažeš.Na zmajevki prvo puca šasija na drugom nosaču gibnja (iznad bolcne gibnja gde se nosač spaja sa ležećom gredom sa unutrašnje strane) i malo koja nije tu pukla, to može da se sanira i obično ne predstavlja problem.
Verovatno je mislio vizuelno je bila perverzija ali je to zajeban sport,tj kupovina prikolice jer je ona maltene vitalna stvar,za sve ti treba i ne daj boze da te izda u radu a kamoli neki karambol i veliki picvajz. Stricu sam vario sasiju jer ju je debilko pretovario a losi nam putevi i teraju kao sumanuti i na moje insistiranje smo dodali jos po jednu gredu a posle ju je prodao mom drugaru kome sam rekao da je ne kupuje jer je imao iste probleme dok nismo nasli original sasiju livenu i zamenili smo je sad krajem aprilaA sto da otvaramo 4 oci ? Ako je ko iz zmaja , sta joj fali .
Sanducarka,to ona bez kipovanja ?.Sto to trazis ?.Ima po oglasima takvih bez kipovanja nadje se,kiperke su veci problem i to pogotovo ove ispod 7m sanduk duzine.Kamionsku (sandučarku) ne možeš sada naći ni za lek. Listam tražim već više od godinu dana. Jednu pristojnu sam jedva našao. Drugu treću nema šanse.
A sta da vam kazem vi nemoj da gledate nista kad kupujete ako mislite da je to dobro.A sto da otvaramo 4 oci ? Ako je ko iz zmaja , sta joj fali .
Pa to si lepo napisao:,,dobar majstor" a ne ja dunsterImao prilike da vidim kako je prevrnutu prikolicu dobar majstor osposobio da bude extra. Radila je dugo, bila kao.puška.
Pakistani truck sistem. Treba paziti,lepo Ste napisali,zamazu je,nalickaju je i pecaju ljude na to.A sta da vam kazem vi nemoj da gledate nista kad kupujete ako mislite da je to dobro.
Pa zato malo malo neko kuka kako ga je neko od preprpdavaca preveslao.
Mozda gresim al ja je u moje dvoriste ne bih doterao ni u snu snova posle onog sto sam video,komplet sasiju grejati i pegleti macolama, i ko zna sta jos, i to ce da bude jako i cvrsto kao sto je nekad bilo.
Sto bi rekao Djordje Cvarkov "C".
3,5-4 bara.I na koliko duvate balonke ?