aca74
Član
Kaže ne vredi, nije zadovoljan trgovinom samnom .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni treba Loznica! Jel može kontakt u PPIma kod mene ako nekom treba loznica.
Sale, a ako nekom treba dobra polovna gudjer guma za zmajevku, kome da se obrati?
Trazim da kupim prikolicu ali izmedju ostalog mora biti i cena naspram stanja... to je to. Aci svaka cast, ok. covek skrozPaaa to je problem svi bi da trguju a kad dodje ej ne mogu sad.
Za sad Matic i Aca74 imaju pravo preceg, a SaleRatar najpreceg. Sve saradnje obavljene kako dolikuje.
Samo se vi nadajte…Za 5-7 godina svakako će nestati svi ispod 100-150kj... Bez obzira na sve.
Zasto da ruzi? Otvorite stranicu strana na koju se lepi se ocisti a druga strana namaze masti, onda se tanko stavi pena saceka se da pocne da se susi spolja.. i zatvori se stranica ako malo nesto izviri isece se nozem sutra dan… i kad se otvori ostane lepo oblikovano po konturi stranice.Kakva pur pena, nemoj time da ružiš prikolicu.Ako curi zalepiš sunđer na to mesto i vozi.
Na kupujemprodajem ima za 2000din.Znate li ko prodaje plocicu za zmaj prikolicu.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Nisam ništa loše mislio. Samo to je surova realnost. I mi spadamo u te brojke. Samo što mi radimo svoje i malo zakupa. Pa je možda nijansa teže da nas izbace iz igre, jer imamo sve od mehanizacije. A i svake godine se kupi neka nova parcela.Samo se vi nadajte…