Prikolice

I kakve su Tinaz na kraju ? Neko je pisao da treba stranice popravljati , sta treba popravljati ?
Posto je a agropanonki 10t zna li ko?

Jedan clan je sad kupio 2 komada jesu od domacina i top stanje za 5400e po komadu a svakoj fali po klip za kipu. Jedino ne znam jel dobio rez. tockove, jel ima pumpu za kipu ...

Kako jaku ?.Moje su zmaj 470,imaju jos stariju sasiju od ove ,sve je to golo g...na obe su pucale sasije.Prava sasija je on kao na nekim kamionima iz vise slojeva,te su jake.
Inace imate po oglasima solidnih zmajevki za 3-3.5k eura,jbg ne moze sve biti odlicno,ali npr sa losim gumama uzeti je uvek bolje nego npr sa losim stranicama ili slicno.Svejedno,kamionska kiperka je bar 3 puta bolja kupovina nego zmajevke.

Nek se ona uvija,nzm koja to sasija se ne uvija kad ide po vagasima i ostalim losim putevima.Poenta je da se uvija ali da ne puca.

Na zmajevki prvo puca šasija na drugom nosaču gibnja (iznad bolcne gibnja gde se nosač spaja sa ležećom gredom sa unutrašnje strane) i malo koja nije tu pukla, to može da se sanira i obično ne predstavlja problem.

Kako jaku ?.Moje su zmaj 470,imaju jos stariju sasiju od ove ,sve je to golo g...na obe su pucale sasije.Prava sasija je on kao na nekim kamionima iz vise slojeva,te su jake.
Inace imate po oglasima solidnih zmajevki za 3-3.5k eura,jbg ne moze sve biti odlicno,ali npr sa losim gumama uzeti je uvek bolje nego npr sa losim stranicama ili slicno.Svejedno,kamionska kiperka je bar 3 puta bolja kupovina nego zmajevke.
Kamionsku (sandučarku) ne možeš sada naći ni za lek. Listam tražim već više od godinu dana. Jednu pristojnu sam jedva našao. Drugu treću nema šanse.

Nazad
Vrh