MOMOSARIC
Član
I kakve su Tinaz na kraju ? Neko je pisao da treba stranice popravljati , sta treba popravljati ?
Posto je a agropanonki 10t zna li ko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kakve su Tinaz na kraju ? Neko je pisao da treba stranice popravljati , sta treba popravljati ?
Pozlaćeni su gibnjevi,zato je ta cena.I cena je pofina.
Palazoglu 10t, bez cerada,arnjeva oko 5500e bi me dosla.A za koju si konkurisao prikolicu?
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Ovo je zmaj 470 sa širokim rolom stranica a inače njena nosivost je 7 tona samo je sanduk prerađen na 8 tona.Ta je negde 75-80 godište, malo je jača cena.Evo jedne kao puska po slikama.
Ne razumem se toliko u prikolice, ne izgleda lose na oko.Ovo je zmaj 470 sa širokim rolom stranica a inače njena nosivost je 7 tona samo je sanduk prerađen na 8 tona.Ta je negde 75-80 godište, malo je jača cena.
Nije livena šasija, ovo je klasična šasija a livenu nose pp6-7 oznaku i one su još starije od ove 470.Sale ova ima izgleda baš jaku šasiju. Jel to livena šasija.
Kamionsku (sandučarku) ne možeš sada naći ni za lek. Listam tražim već više od godinu dana. Jednu pristojnu sam jedva našao. Drugu treću nema šanse.Kako jaku ?.Moje su zmaj 470,imaju jos stariju sasiju od ove ,sve je to golo g...na obe su pucale sasije.Prava sasija je on kao na nekim kamionima iz vise slojeva,te su jake.
Inace imate po oglasima solidnih zmajevki za 3-3.5k eura,jbg ne moze sve biti odlicno,ali npr sa losim gumama uzeti je uvek bolje nego npr sa losim stranicama ili slicno.Svejedno,kamionska kiperka je bar 3 puta bolja kupovina nego zmajevke.