Prikolice

Većinom Rakovice Fergusoni i Ugursuzi i po koji Torpedo. Otprilike moji ispisnici.

Pitomiji šoferi :ppozdrav:
Upravo to da napisem,stric je stavljao i na gornje stranice nastavke i jos par njih da dvoosovinkama po selu. Pa dajte ljudi....ima raznih budala,dosta njih ne shvataju sta je teret,kad to krene da se vuce za silos tipa kad je vrsa zita,znaci da ne verujete sta sam sve vidjao,za rakovicu 60 kacili prepravljanu jednoosovinku od kamionske sasije i nosi 10 tona,jadnoj prednje gume u vazduhu a 2017 sam dovukao 12t zina dvoosovinku sa fergusonom ali nikad vise,nije pretovarena bila ali jednostavno pojavio mi se strah,mali traktor a sila te gura,do kuce sam dosao 3 sporom

Upravo to da napisem,stric je stavljao i na gornje stranice nastavke i jos par njih da dvoosovinkama po selu. Pa dajte ljudi....ima raznih budala,dosta njih ne shvataju sta je teret,kad to krene da se vuce za silos tipa kad je vrsa zita,znaci da ne verujete sta sam sve vidjao,za rakovicu 60 kacili prepravljanu jednoosovinku od kamionske sasije i nosi 10 tona,jadnoj prednje gume u vazduhu a 2017 sam dovukao 12t zina dvoosovinku sa fergusonom ali nikad vise,nije pretovarena bila ali jednostavno pojavio mi se strah,mali traktor a sila te gura,do kuce sam dosao 3 sporom
Nema nista gore nego kad vozac ima strah, bolje ostati kod kuce nego prestrasen voziti.

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

I kod mene su klinovi sa jedne strane skinuti,a sa druge strane stavljen sraf sa duplom maticom.
Inace prikolice ne dajem nikom,zvao me covek da mu vrsim sunckret i trazi 2 prikolice,ja reko prevešcemo ti mi za dzabe ali prikolice dobiti neces

Svuda imam sva 4 klina i nikad problema. Negde kipujemo levo, kod mene u magacinu desno itd. Svi vozaci znaju da PRE SVAKOG kipovanja obidju prikolice i pregledaju klinove. Za taj minut vremena neće svet propasti. Inače ima stručnjaka svakakvih.

Pa to je bar lako. Klinove povariti za lancice, a lancice za sasiju. Tako bi trebalo da je na svakoj original zmajevci.

Nije se ni meni desilo da napravim havariju, al je činjenica da mi ponekad misteriozno nestane neki klin..
Kod mene se kipuje na levo, i dosta prikolica po selu ne mogu da otvore desnu stranu, uvek nešto fali

Kod mene stoje fabrički klinovi na lančićima.Jedna strana je zabravljena a druga slobodna.Rinfuz se uglavnom koristi na levoj a ispusti u vidu šibera su na desnoj strani.Nisam još nikada prevrnuo prikolicu ali bio sam u situaciji.

Onaj repic na prikolici sto drzi klin nije bas pouzdan,na loznici nam je jednom ispao i sva sreca smo obratili paznju inace bi spao sanduk prilikom kipovanja. Sto kaze Sremac,ima raznih ljudi,hoce da cackaju gde im nije mesto.
Stavili smo srafove i ne razmisljamo vise o tome,uvek kipujemo na desnu stranu,tako da nema prebacivanja.

Nazad
Vrh