Prikolice

Zvao juče čoveka za Zmajevku (mislim da je iz Crepaje) ništa posebno ne izgleda na slici... Koja je cena, kaže 5500... reko hvala! Počeo da gledam i kamionke...

Kamionske je sve teže naći sa regularnim papirima da može da se prevede i "registruje" dalje, mislim na tehnički i polisu osiguranja.

Te Emind nisam cuo da su imale problema, realno je nosivost do 4t, nikome sasija nije iskrivljena i prevrnuta. Pravile se na 25km od mog sela i ima ih kao govana. Da mi treba manja kupio bih bez problema.

ma ja se samo bojim da mi nebudu malo dve erdevicanke kad bi ih uzeo ...ja bi najradije uzeo neku pobedu ili zmaj od 5 tona .Mislim da bi mi takve dve zadovoljile potrebe...samo sto sada bas i nema nesto interesantno u oglasima po nekoj prihvatljivoj ceni .
Zvao je i moj cale isto ovog iz crepaje ,ovaj mu kaze 5500 ,jos ga i nakrpio kad mu cale rekao da je malo puno :ROFLMAO:

Mi imamo emind 3.8 t preko 35 godina je kod nas, sasvim solidna prikolica za te pare, nikad se nije prevrtala, nista puklo i slomilo se na njoj sve fabricki sem guma koje se menjaju. Isla je i u sumu i na njivu, ali uvek pod krovom i nema problema. I da dva puta sam je sam farbao.

Ta od 5500 ce na jesen biti jeftina, zivi bili pa videli.
Sve, ali bukvalno sve od gvozdja ce poskupeti za najmanje 80 %. Ono sto je bilo 10000 evra na jesen ce biti bar 16000.
Ko ima para jos uvek moze da kupi Palazoglu prikolice po veoma povoljnoj ceni, ima nekih 100 komada koje treba da stignu.
Zmajevke nece biti ispod 7000, one u top stanju, dok ce krsevi ici za 4000 pa navise.

Sta vise ima da podizu kad sve vec poskupelo previse,mora cena da se kristalise i da bude normalna ovo je vec preterivanje...

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

То је дошло као код нових аутомобила и мотоцикала. Скоро све се купује на кредит и банка плаћа робу. А ти после решавај. Да су живе паре у питању друга прича би била.

Subvencija i definitivno nece vise biti, osim ovih laznih iz novina. Dakle polovna roba ce ponovo vredeti dosta, a pogotovo kvalitetna i dobra polovna roba. Nova mehanizacija ce se tesko kupovati i samo ce retki da je kupuju, dal zbog sela, dal sto nemaju kesa, ili na kraju krajeva sto mogu i treba im.
Ekonomsku tigar nezaustavljivo grabi ka progresu ;)

Nema sta, talas inflacije se polako prostire kroz ekonomiju. Pa kad apsolutno sve poskupljuje za po 80-100%.
I gle čuda naši kompletni idijoti tu ništa nisu krivi, već centralne banke EU i SAD. Duplirali ili čak utrostručili novčanu masu a očekuju da neće biti inflacije ?? Kako da ne
To nije ravnomerno, najveću korist od toga imaće oni čija je roba prva poskupela, a najveći gubitak oni cija poslednja poskupi

Pa šta se to dešava nestalo gvožđa kao rude pa toliko cena ide gore i od kud te informacije šta će i koliko da košta, zmajevka je dobra prikolica imam dve ali 7000 za nju mnooogo

Poslednja izmena:
Ne finasiramo ga mi,vec ceo svet,problem j nastao zbog karantina prošlog proleća,preveliki zastoj,a veliko tržište.Prošle godine u ovo vreme tona je išla za nekih 600$,a sad je skoro 1100$ i to za toplo valjani,proizvodjaci probijaju sve rokove u proseku se za toplo valjani čeka i po 6 nedelja,a za ono što mi kupujemo hladno valjani je i preko 10 nedelja.Što bi Vučić rekao za vakcine,prosto se laktaju i ko više plati dobije robu.

A mnogi su i prestali da kupuju jer čekaju bolji cenu.Strani stručnjaci kažu da cena neće nikako dole jer je potrošnja veća od proizvodnje.

I ja baš potrefio pravo vreme da radim remont prikolice, izaće me ko svetog Petra kajgana. U nedelju na vašaru pitao Kosanovića za cenu stranica kaže 35 eura metar i to je cena do ponedeljka a dalje se ne zna koliko ali ide opet gore.

Nazad
Vrh