savopunck
Banned
Nije moje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Planirao sam 17,5, ne bih vece. Za 3,5 - 4 tone tereta one su sasvim dovoljne.Koje felge i gume planiraš koristiti? Ako ideš na 22.5" felge, kod njih je prepravka najjednostavnija jer se izradi novo "malo" srce koje se samo uklopi u originalni otvor za glavčinu (čini mi se da je fi280mm pa ono može da se uklopi na gotovo svaku glavčinu a i samo takvo srce nije skupo jer je dosta malo), bez potrebe da se obradjuje sama velika felga što značajno olakšava prepravku (nema svako strug koji može da prihvati 22.5" felgu). Ja sam kod sebe na Tehnostroj jednoosovinki prešao na 385/55R22,5" i riješio se problema sa gumama za sva vremena.
Što kao kravi sedlo, baš dobro izgledaju 385/55/22.5"Sve ovisi kakva je prikolica tj. kolko je velika. 22,5 gume na prikolici 3-4 t bi stajale ko kravi sedlo. Tu je dovoljno 17,5 i što je rekao kolega tražit šire 245 ili 255 i to vozi.
Kod mene se nalazi na nosacu gibnja ispred zadnjeg desnog tocka ako gledas prikolicu od napred, otprilike pri samom vrhu nosaca.Gde se nalazi broj sasije na kikindskoj prikolici 3t kiper?
Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka
Hvala, nasao samKod mene se nalazi na nosacu gibnja ispred zadnjeg desnog tocka ako gledas prikolicu od napred, otprilike pri samom vrhu nosaca.