Prikolice

Danas sam se cuo sa firmom Agrostandard sve im kasni i ja pitam za prikolice kad ce biti kaze tek za dva meseca ako stignu iz turske

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Tako meni rekli pre mes dana da mi stize sejalica i rasipac do 15.marta..danas me zovu da mi kazu rasipac sl nedelje stize a sejalica tek za mesec do mesec ipo dana..

Kod mnogi se kasni,prodavcima je u interesu da sto pre i vise prodaju...takva je situacija kod vecine!
Jedino ako se kupuje nesto sto vec stoji na lageru ili ima slabiju traznju!
I biće sve gore....tek nam sledi igranka!

Kazu mi da si trazio kukuruznu ko zna kad bi dobio,ovako zitna pa i moze da prodje...kaze za prikolice se sad najvise ceka generalno svi kasne

Ma ne brinem se uopste,nego jedno pricaju a drugo rade..neka stigne i rasipac samo sl nedelje pa ce da ima vajdu

I šta smo rekli,gde je pala kiša a gde nije.
Pa zato i ne dobijamo subvencije na ha,samo kad bi bilo javo da se vidi koliko je para u potražnji za subvencije,da se vidi koliko vrede mašine na živo,koliko se dobija para od države ,sve zbirno.
Stvarno ratarima cvetaju ruže ,a to je dobro,doibro će uvoznici zaraditi.

Ma to je neozbiljna firma.
Prava firma uvjek ima na lageru.
Drugo kad hoćeš nešto posebno.

Tesko da je mogla neka firma iz Srbije imati na lageru, recimo 80-100 prikolica iste marke, koje treba isporuciti za 2-3 meseca.
Za koju firmu mislis da je toliko jaka i ozbiljna da ima na lageru tako velik broj prikolica?
U MBV - u kazu da se sledece nedelje tovare prikolice u Turskoj, e sad kad ce ili da li ce stici do 30 ostaje da se.vidi.

Tesko da je mogla neka firma iz Srbije imati na lageru, recimo 80-100 prikolica iste marke, koje treba isporuciti za 2-3 meseca.
Za koju firmu mislis da je toliko jaka i ozbiljna da ima na lageru tako velik broj prikolica?
U MBV - u kazu da se sledece nedelje tovare prikolice u Turskoj, e sad kad ce ili da li ce stici do 30 ostaje da se.vidi.
Tako i meni iz Agrostandarda rekli do 15.marta stize sad vec odlozili do daljnjeg,jbg sedi i cekaj

Jel zvao neko upravu za agrarna plaćanja da pita šta če biti kad istekne rok?
Meni rekli ovi iz firme da nece praviti probleme iz agrarna placanja posto je konkurs bio jos prosle godine a tek sad se realizuje i da moraju biti fleksibilni po tom pitanju

Neznam ja sam kad sam kupovao ide po narudžbi na 5 mjesta.
A kod ovih pun lager svega samo biraš.
Platio i vozi drugi dan.
To sa čekanjem kad platiš pa čekaj nebi nikad.

Nazad
Vrh