Prikolice

Nije baš tako,konkurs je bio davno,na papir (predračun)se konkurisalo pa je mnogo ljudi konkurisalo Prošlo je oko 3500 .Loše je bilo što je npr opština bodovana tako da je naša opština Alibunar nosila 15 bodova i dosta ljudi je prošlo a kako nam je VŠ neki gradski centar i tamo ima trgovac (MBV) normalno da smo predračune uzimali tamo.Ja da sam znao išao bih u Novi pazar po predračun.

Nije baš tako,konkurs je bio davno,na papir (predračun)se konkurisalo pa je mnogo ljudi konkurisalo Prošlo je oko 3500 .Loše je bilo što je npr opština bodovana tako da je naša opština Alibunar nosila 15 bodova i dosta ljudi je prošlo a kako nam je VŠ neki gradski centar i tamo ima trgovac (MBV) normalno da smo predračune uzimali tamo.Ja da sam znao išao bih u Novi pazar po predračun.
Od kud znas da je proslo 3500 ?

Tako sam dobio nezvaniču infoemaciju, tj 3600 (zato sam napisao oko3500).
Moj komšija je 31xx prošao je, dobio rešenje negde oko 10 februara.

Jel zna neko gde ima da se kupe ove jednostavne poteznice, samo savijen profil i jedna rupa za srafljenje na sasiju? Ne uspevam da pronadjem nigde

Vuce ova poteznica punu zmajevku ako treba, to gore sto je odvarilo je plek koji ide sa cela prikolice

Poslednja izmena:
Gde ima da se kupe merdevine za prikolicu, kao one sto se sada montiraju na moderne modele, u pitanju je Tehnostoj DDK , nosivosti 5 tona?Hvala.

Da je kiperka možda bi neko i platio toliko.Imaš u Pećincima lepu i dobru kiperku na belu tablicu.Prodaje gazda kafića Impello na obilaznici.

Nazad
Vrh