Prikolice

Od koje je nemam pojma, nasao u Vajskoj kod Sanjike. Problem je bio naci da je oko 90 cm precnik. Zmajevkin je 110 i toga ima, a ovog retko.
Jesam radio tzv "sprengovanje" na hladno i ubacio po jedan dodatni list. To zadovoljstvo kosta 200 evra.

Od koje je nemam pojma, nasao u Vajskoj kod Sanjike. Problem je bio naci da je oko 90 cm precnik. Zmajevkin je 110 i toga ima, a ovog retko.
Jesam radio tzv "sprengovanje" na hladno i ubacio po jedan dodatni list. To zadovoljstvo kosta 200 evra.
Koliko si platio obrtaj?
Moj još stoji u garaži kupio od ljudi iz Vajske 150 evra, nekorišćen mislim 95 cm.
Ovo šprengovanje mi malo poskupo, sve sa ubacivanjem lista je 200 evra?

Kod nas ima majstor za sprengovanje gibnjeva. Sada manje radi, ali ko je uporan uradi mu, naravno sam moras skinuti i odneti gibanj.

Kako si rešio razliku u visini od starog sistema okretnice i petog točka sa kuglicama, jel šta uticalo na centralni klin?

Podmetnuo sam pod zadnje gibnjeve 25 mm, kao sto rade na Zmajevki.
Nema vise centralnog klina, sad je klasican peti tocak.

Poslednja izmena:
Lim je oko 3,5 mm na podu, a stranice su 1,5 mm. Stranice nisu teske, al ce bez problema odraditi posao.
E sad, ukupna tezina, hmmm, mozda 150 kg da je teza, al mislim da je to manje. Tamo je bio dupli pod, drvo i lim, a i stranice su bile drvene sa metalnim ramom.

Da li neko ima CynkoMet prikolicu i da li je zadovoljan? Zanima me model 12t ili 14t. Prva je tezine 3700kg a druga 4200kg. Patos je 4mm a stranice 2mm. Da li je to dovoljno? Najradije bi uzeo Pronar ali su skupe, a za moje potrebe nemam potrebe za takvom tenk prikolicom. Poredjenja radi Pronar 12t je 4200kg a 14 (16t) je 5t prazna.

Sad naidjoh na ovo,ovo je ubedljivo naj jeftinije na trzistu.Ali verovatno je i kvalitet katastrofa.
c9cd6f8a532d-1920x1080.jpg

Videh na kp dvoosovinke 10t fligel vise komada trostrani kip 7000e.E sad koliko su nove i da li se isplati to vi bolje znate.

Kod nas se nekoriste.

Treba mi pomoc
Na IMT prikolici jednoosovinki 3 tone gde se nalazi broj sasisije?

Послато са motorola one помоћу Тапатока
I ja sam postavio isto pitanje pre nekog vremena....Nalazi se na levoj strani šasije (kad iz pravca rude gledaš prema prikolici) gde se šasija spaja sa rudom i na pločici na nosaču ručne kočnice.
Ja sam tu pločicu izgubio ali ne tehničkom nisu to ni spomenuli, samo su slikali broj koji je utisnut na šasiji.
Hteo sam da kupim pločicu, ima da se kupi na kupujem prodajem, cena pločice je 3000 din i moraš da kupiš još neki 'alat' sa kojim upisuješ brojeve na pločicu koji košta 1500, prodavac izuzetno bezobrazan kao u fazonu to ima samo kod mene ako ti je skupo nemoj kupiti.

Nazad
Vrh