Prikolice

Drustvo jel dobio neko masine za koje je konkurisao mislim sto trebq dq stignu iz Turske?juce mi opet rekli sl nedelje,ja kazem ma bice do kraja marta hoce naravno takav sam odg dobio

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Каква су вам искуства са такозваним Руским Лифам приколицама?Мени се свиђају што имају шири газ за мој терен то је битна ствар...

Каква су вам искуства са такозваним Руским Лифам приколицама?Мени се свиђају што имају шири газ за мој терен то је битна ствар...
Slaba šasija, često zna da se iskrivi... Tako mi preneli ljudi koji su ih više puta peglali..

577 дв има шта да вуче по њивама баш због тог ширег трага, има код нас у месту две и прво крштење им је било у каналу за наводњавање пуне жита радник превише близу обале возио и клизнуле у канал. Овако не изгледају лоше,стабилне и наводно су повозне е сад та шасија делује танко али код ових људи су већ више од 25 година и нису их покривили.

Do 5-6t nosi bez brige
A neki u selu su napravili stranice do neba za 8_9t
pa se i osovine iskrivile i pucale šasije!!
A za Bale silažu klip je super sa onim mrežama gore

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Да и шаргарепу да перем у Дунаву😂Имам пар делова атара где је страна нпр пуна змајевака путује о дубравама и осталим да не диваним,а другар са том приколицом пуном туда иде без бриге.

Nešto preko 1240 kom ako se dobro sećam je uvezeno iz Rusije, lično sam ih ulazovao prilikom uvoza. Kolege su gore napomenule da su one prevashodno bile namenjene zasilažu ali se skraćivanjem gornjih stranica dobija prikolica nosivosti poput zmajevke stari tip. Šasija jeste nešto slabija ali do krivljenja iste u većini slučaje je došlo jer klinovi nisu bili izvađeni.

Kao se skida cilindar za kipovanje na IMT jednoosovinki? Odbio sam gore četiri šrafa i dole četiri šrafa. Gornji šrfofi ne mogu da se izvede a donji deo cilindra je u metalnom ležištu, ne znam kako da ga izvučem. Da li treba još nešto da se rasklopi?

Nazad
Vrh