Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da sad kupujes za koju od te dve bi kupio?Oko 11.34 kubika Farmtech, 11.8 kubika Pronar. Farmtech 3000kg, Pronar 3300kg. Cena pre dve godine. Farmtech 12200+pdv, Pronar 10.500+pdv (u slicnoj opremi). Nazivna nosivost (deklarisana) Farmtech 8t, Pronar 10t. Prakticna nosivost i na jednu i na drugu nabacas kukuruza, soje, psenice koliko god moze da stane i to ide bez problema. Ko kupuje sad, po meni sve je to dobro. Gledati sta ima bolju opremu za odredjenu cenu. Jako korisno mi se pokazala automatska poteznica kroz eksploataciju. Sam zakacim i otkacim prikolice medjusobno bez poteskoca. Y ruda treba samo ko ima ekstremno malo dvoriste, za redovno koriscenje nema potreba da vam uzimaju novce.
Ko ti da bolju cenu. I jedna i druga radice radnju.Da sad kupujes za koju od te dve bi kupio?
I koja im je sad cena sa opremom koju imaju?
Dubina kao kod moje. Nego nema na sredini stranice flah, kod tebe je radio iz jednog dela?Po meri, 45 cm sirine. Bez obzira na sirinu duzni metar je bio 25 evra.