sale ratar
Član
To su loznice od 7 tona.Otkud da su stranice krupno rebro?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To su loznice od 7 tona.Otkud da su stranice krupno rebro?
Ne nužno, ako nije dobro napravljeno, protekt se počne odljepljivati.Na poljoprivrednim prikolicama rok trajanja im je skoro pa neograničen.
To i meni zvuci logicno, ima li neko prikolicu sa srednjim stubom da podeli iskustvo.Stub se moze skinuti,ne ?,kao na kamionima npr.
Moze ali ne mozes stranice tako lako. Na kamionima su daske ili aluminijumske daske pa se to rasklopi za 5min ovde je stranica mnogo teza za manipulaciju.Stub se moze skinuti,ne ?,kao na kamionima npr.
Koja pojava sve više subvencija?Šta mislite, da li ce pojavom sve vise subvencija za nove prikolice, pasti cena polovnih zmajevki, čujem da su mnogi zainteresovani da konkurišu..
Koliko znam, bice konkurs za prikolice zar ne?Koja pojava sve više subvencija?
Ko te zna, zna i da si picajzla, i da, su ti mašine u odličnom stanju, mene interesuje ako možeš da izvučeš neku paralelu između zmaj i loznice, najviše oko stranica tj sistema zatvaranja i šarki, kako to na loznici stoji posle toliko godina, jesi li imao problema, itd..To su loznice od 7 tona.