Prikolice

Kratak remont.
Mala Loznica, 3,5t.
4d66f85552c1a61eb6783d79a5d4a5c2.jpg
b01c6159cd55460fd43910bcdcc92138.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Koju prikolicu od 14t kupiti da je srazmerno cena kvalitet... tj. za te pare pije vodu kako se kaze.

U oglasu piše da je najkvalitetnija na tržištu...Sigurno nije. Dalje, hvale se Pronar stranicama...Stranice na Pronarkama su jedino kilavo mesto na prikolici...Ovo im je reklama za nekog ko nije imao prikolicu nikad.

Nema stepenicu na rudi, nema merdevine na gornjoj prednjoj stranici. Creva vazduha, hidraulike i strije idu direkt sa sasije sto je losije resenje nego da ide preko rude. 14+pdv je skupo za 20 kubika turske izrade.

Ove Pronar prikolice kao sto kolega olalija ima bi mi legle kao budali samar :D , koja je cena tih od 10 tona ?

Radoslave, da li možeš onu nesretnu sajlu tj. španer koji svaki put otkačinješ pre kipovanja da prebaciš na najniži deo gornje stranice da ne moraš svaki put da je otkačinješ? Mi smo na Zmajevkama namestili lanac u najnižem delu gornje stranice tako da i pri kipovanju kada se otvara donji rinfuz lanac ostaje zategnut i na mestu.

Radoslave, da li možeš onu nesretnu sajlu tj. španer koji svaki put otkačinješ pre kipovanja da prebaciš na najniži deo gornje stranice da ne moraš svaki put da je otkačinješ? Mi smo na Zmajevkama namestili lanac u najnižem delu gornje stranice tako da i pri kipovanju kada se otvara donji rinfuz lanac ostaje zategnut i na mestu.
Moglo bi al mi bilo glupo da budžim nove prikolice.

Ako se stavi na gornju, onda ništa ne drži donju stranicu, a ovako sajla drži obe. Bar je tako kod mene na Tehnostroju, a vjerujem i Pronaru.

Nazad
Vrh