Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako se tebi pokazale pronar.U oglasu piše da je najkvalitetnija na tržištu...Sigurno nije. Dalje, hvale se Pronar stranicama...Stranice na Pronarkama su jedino kilavo mesto na prikolici...Ovo im je reklama za nekog ko nije imao prikolicu nikad.
Zezaš me?Kako se tebi pokazale pronar.
Nema stepenicu na rudi, nema merdevine na gornjoj prednjoj stranici. Creva vazduha, hidraulike i strije idu direkt sa sasije sto je losije resenje nego da ide preko rude. 14+pdv je skupo za 20 kubika turske izrade.
Kazes stranice lose...hahaZezaš me?
Jesi odgledao sve?Kazes stranice lose...haha
Na yt.Jesi odgledao sve?
Da, generalno sam prezadovoljan ali čuo si onda šta mi se ne sviđa, doduše kad sam čuo novu cenu, sad mi se ni ona ne sviđa...HahahaNa yt.
Cen idu za 14 t preko 20000 sa pdv to tesko da ce da dobiju od meneD
Da, generalno sam prezadovoljan ali čuo si onda šta mi se ne sviđa, doduše kad sam čuo novu cenu, sad mi se ni ona ne sviđa...Hahaha
Kad će to da se isplati, ja da nisam prošao na predračun, ne verujem da bi ih ikad mogao priuštiti...Cen idu za 14 t preko 20000 sa pdv to tesko da ce da dobiju od mene
Moglo bi al mi bilo glupo da budžim nove prikolice.Radoslave, da li možeš onu nesretnu sajlu tj. španer koji svaki put otkačinješ pre kipovanja da prebaciš na najniži deo gornje stranice da ne moraš svaki put da je otkačinješ? Mi smo na Zmajevkama namestili lanac u najnižem delu gornje stranice tako da i pri kipovanju kada se otvara donji rinfuz lanac ostaje zategnut i na mestu.