Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
12500+pdv a u ful opremi 14000+pdv. Bezobrazluk...Pošto su sada takve prikolice u toj nekoj osnovnoj opremi, bez platforme i cerade? Nije im ni rezervni točak u osnovi više. Čini mi se da su znatno poskupile.
Što se tiče šarki kopči i rinfuze sve to stoji i radi kako ga je fabrika stavila ali je po meni zmajev sistem kopči i rinfuze bolji.Špingla rinfuze na zmajevki bolje dihtuje nego na loznici zato što kod loznice se zatvara na natezanje i dolazi do uvrtanja po dužini OK materijala i usled pritiska tereta u donjem delu stranice hoće malo da izguriva stranicu te u pšenici može biti da ispadne neko zrno, znači mora se voditi računa kod dihtovanja, ja sam stavio flahove po celoj dužini po patosu nuz stranicu i to tesno ga pribio a i na zmajevkama sam isto uradio.Kopče za zatvaranje stranica su jednostavnije na zmajevkama i lakše ih je zatvarati pošto stranice vise na špinglama koje su u fiksiranijem položaju dok kod loznice hoće da šeta i ima više lufta pošto je drugi sistem zatvaranja rinfuze.U ćoškovima kod loznica treba stavljati džak pošto je lošije rešen sistem zatvaranja stranica, kod zmajevke se bočne stranice (duže) preklapaju preko prednje i zadnje (male) stranice i fiksirane su stubom za patos dok kod loznice se na zadnjoj preklapa a prednja je starija od bočnih stranica i prednja stranica nije fiksirana stubićima već se plitko ubadaju u gornju šasiju poda sa čela dok zadnja ima stubiće i stranice su zašrafljene stim da donja ima šarke. Teško je malo objasniti rečima ali definitivno je bolji sistem na zmajevkama što se tiče stranica, čudno da nisu iskopirali ali no.Da su iskopirali kao na zmajevki bilo bi super mada i ovako rade posao.Ko te zna, zna i da si picajzla, i da, su ti mašine u odličnom stanju, mene interesuje ako možeš da izvučeš neku paralelu između zmaj i loznice, najviše oko stranica tj sistema zatvaranja i šarki, kako to na loznici stoji posle toliko godina, jesi li imao problema, itd..
Kolega ja bih rekao da su 17,5" radialne gumeOvi su veci Pakistanci od Pakistanaca. Tockovi kao od Kikinde 3t a teret 15t u svakoj.