Prikolice

Pogotovo stare Kassborher troosovinke iz 80ih. Ruda moze da izdrzi 50t pri 120km/h.

Pa dajte nekom bravaru da napravi, oko se kupi gotovo i od U profila mila majka.
Ja sam pravio tako što kažeš. Kupio sam vučno oko, cena je bila ako se ne varam 70€ a u profil oko 3000 dinara + ruke majstoru mislim 4000 din. Znači sve ukupno 125€, doduše za prikolicu od 4t.
d0a765aeb63abc8dd1acae4c5b228a65.jpg

Da, i za veću prikolicu se upotrijebi samo jači profil. Ja sam gledao na svojoj Tehnostrojki, nije to sveto pismo, samo pojačati na pravim mjestima i to je to.

Sta mislite, da li ce i kod nas uvesti zabranu vucenja dve prikolice? Da moramo samo jednu prikolicu da vucemo?

To bi bilo katastrofa jer 90% prevoza je namenski kupljene dve manje prikolice. Razlog jednostavan kad je blato otkacis zadnju pa ides sa jednom, a drugi je razlog sto prikolice 8-10t su univerzalne za sve.

Neka me neko ispravi, al ja jos nisam doziveo zakon koji je nama nesto olaksao. A ako je u EU to zakon, za "nase" ( ali ne i moje) je to poslastica.

Ja sam radio par ruda za zmajevke, naruči da mi saviju isti profil u metalopromet i nova rudica sa čaurom i None čaure za nazad bude fabrika!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Kum je kupio novu rudu od kamionske prikolice za 100 e i namontirao je na malu Emind Erdevik prikolicu.Ruda ima da sahrani prikolicu bez problema.

To bi totalno obesmislilo transport poljo proizvoda, mada danas malo sta i ima smisla i logike
Kako bi vukli robu, jedna kamionska i to sto veca?

Када гледам на јт у европи на велике тракторе каче тандем приколицу и за њу двоосовинску приколицу. Сад да ли је због распореда масе или закона.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Nama bi trebalo 5-6 traktora nju jednu da povuce

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh