Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mora da i taj nosi crvenu kada daje dokumenta policiji na uvid.Valjda ljudi znaju, sta se ti sad mesas
**greška,у Немачкој се нормално возе две приколице без икаквог проблема,нити то закон брани,само тракториста мора уместо Т да има и Л категорију у возачкој која се односи на терет и брзину трактора,тј ако трактор иде преко 40 мораш и Л да имаш,а врло лако се положи.Pratim jednog Nemcana Inst. uvek zakacene dve prikolice u zetvi. Nisu tandemke. Tako da ne znam gde u eu vazi taj zakon.
Sent from my S60 using Tapatalk
Može, ako već ideš, vidi od čega su i za cenu. Hvala unapred.Bile dve osovine nekih prikolica kod Todorovića na otpadu pre neki dan.Ako ti nešto znči idem u petak pa mogu slikati ako su tamo .
Koja je to fora.Ima li neke informacije o isporuci Palazoglu prikolica ukoliko se placajau sad za kes novac?
Prica se da su poskupele pa zato se dugo ceka za isporuku povodom konkursa za mlade, dok za gotov novac isporuka se vrsi za par dana.
A jel imate neke konkretne informacije kad možete da očekujete?Lupetaju, veruj mi. Mi smo porucili dve prikolice i placamo odmah, al nema. Ceka se isporuka iz Turske.