Imas li slike ovoga, kako to izgleda?šta znači kad je stranica sastavljena sa flafom kao što pravi Kosanovic.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas li slike ovoga, kako to izgleda?šta znači kad je stranica sastavljena sa flafom kao što pravi Kosanovic.
Za te pare si imao pronar T654/2.Ja sam pre dve godine konkurisao za Leško jednoosovinku nosivosti 5 tona, bila je tada 6500 evra. Ali nisam prošao na konkursu.
Deluju mi da su dobre. Ferocoop ih zastupa.
Ali kada vozis stajnjak,ili zemlju-pa treba da kipujes,a stub na sredini...sve ima svoje prednosti i mane.Po meni nekako bi bilo da manje moze da dobije stomak ako ima stub na sredini. Ipak je to neko ojacanje. A kolega mi kaze da su ove bez stuba bolje... A sa druge strane kad vucem djubre i kad moramo da dignemo stranicu nas dvoje otelimo se. Tako da mi je i tu prednost ova sa stubom...
Zato se uzima trostrani kiper, logično.Ali kada vozis stajnjak,ili zemlju-pa treba da kipujes,a stub na sredini...sve ima svoje prednosti i mane.