Paracinac83
Član
I cilindar je jak!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Па ако ћеш нову приколицу ојачавати и прекрајати који ће ти онда нова приколица. Нико не тражи Флигела или Јошкина за цену турске али већ кад дајеш паре нека бар 10 год будеш миран са приколицом.Vidim da se ovde uglavnom traži da se prikolica kupi po turskoj ceni, a da bude švapski kvalitet.
Svakome normalnom je jasno da je to neće da može, ali nikako.
Vrlo lako se može sračinati koliko bi koštala prikolica u nivou kvaliteta koju neko zahteva za sebe. Cena materiala je prilično ista globalno, tako da tu nema nikakvih nepoznatih...
Da meni treba takva prikolica, a da želim da prođem što jeftinije, kupio bih onu koja mi se sviđa na izgled i sam je pojačao na slabim tačkama i to je to.
Za onu gore slomljenu tursku prikolicu u domaćim firmama se da napraviti šasija jačine po želji, a ko želi perverzije ima se gde i toplo cinkovati za vek vekova.
Da je sreće, tako prost proizvod kao što je prikolica imali bismo kupiti i u svojoj državi(ci), pa kakva god nam je i to da biramo modele.
Kad se setim da sam prije 25 godina dok sam bio zelen omladinac, jedne zime sa rođakom napravio jednoosovinku od 3 tone iz zajebancije, koja dan-danas služi bez greške, uopšte ne kapiram kako je moguće da se svima ostalim isplati to raditi osim nama.
Pa kad gledamo da je to kopija zmaja onda to nama i jeste skupo ali isto mislim i da je urađena kvalitetno ali no, radili su našoj zadrugi remont (čini mi se) dva para prikolica i sredili su ih ljudcki, kao nove, treba dobro da se zagledaš i da vidiš da su to ustvari remontovane prikolice, cena remonta je sigurno veća od ostalih ali kad vidiš kako je urađeno svaka čast.Inače radili su im i drugi remont ali nije to ni blizu ovog, vidim da su im radili i iz Malog Iđoša (fero) ali nije to to.Neznam šta da kažem, prikolica ako se pazi može jako dugo da traje i 2-3 generacije mogu da se služe ali nisu svi isti što se tiče čuvanja, najgore je kad se kurva po selu.Te su zdravo skupe.Skoro 10.000 od 8 tona.
To su turci predvideli za suber.i ja se cudio resenju.@Milovane
Neznam sta je kipovao i sta je u tom trenutku bilo u sanduku al meni je interesantna jedna stvar na toj slici a to je slavina od 2 cola koliko mi se cini na dnu sanduka,jel toliko dobro drzi vodu da je vukao za prskanje ili......????