grunt
Član
Клинови који висе на ланцима су прави изазов за клинце и деде кажу да се не изгубијебеш шасију клинови су битни...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
4 klina.U svakom cosku po jedan.Ovo nije Palazoglu, al nije ni bitno.
Uzgred jedno pitanje za sve. Koliko sigurnosnih klunova ima Brantner prikolica?
I ja tako mislim...И шта им фали туркиња не може воду да им носи.
Uf, pa recimo ako ih okreće fergusonom, zbog velikog ajnšlanga možeš lako da ih ukrstiš... Treba nekih 10 do 13m ovako iz glave...Jedno pitanje, kad smo kod tolkih zmajevki. Kolki je minimum prostora potreban da bi se okrenule dve u kompoziciji? Ne bitno koja "sila" ih vuce
Dobitna kombinacija.Za te pare koliko vrede bi kupio jednu.Pa još kad sam video onu na slici što je iskrivljena ko kifla.Bolje (po meni,da se opet neko ne zakači),s vremena na vreme ih malo izremontovati i teraj dalje.Ona druga od kombajna je najlepša.
Sve zajedno vrede 12 do 15 hiljada.. Ne ofarbana zmajevka i ova pobeda što je sama su miletove , 4000k plaćene obe, promenjene gume u balonke zato što ih više volimo, ali nismo morali i gas gas.. Ta pobeda mi jedna od omiljenih, Kinez je vuče kako hoćeš, po njivi, uzbrdo, nizbrdo... Ja koliko čuvam moje i miletove, a nisam neka sad picajzla, naslediće ih moji sinovi bez problema..
Ha, ono što gledam svake sezone da većina tih velikih koji imaju potrebu za velikim prikolicama, da li skupljim ili jeftinijim, i ako ih imaju u dvorištu, najčešće naruče kamion da dođe na njivu i onda samo gas... Veliki su ti kombajni... Kamion je tu mama...Ma zmajevka je odlična prikolica kada je u dobrom stanju. Nove su najviše zanimljive jer ako se ostvari povraćaj onda su skoro pa po ceni odlučne zmajevke i ove zvučnih proizvodjača, za one koji su u sistemu pdv-a. Za one malo manje imućne turkinja po povraćaju je kao zmajevka.
I još nešto ovi jači poljoprivrednici gledaju 12 i više tona prikolice, dve takve kod tei zmajevke u količini robe u prevozu, pa im i to nešto znači.
Da druga od kombajna je isto zmaj, novi tip, a stranice je radila panonija iz inđije, ima ih u zadruzi inđijskoj(i ona je uzeta u zadruzi) tovari vagon ko jedan puta jedanDobitna kombinacija.Za te pare koliko vrede bi kupio jednu.Pa još kad sam video onu na slici što je iskrivljena ko kifla.Bolje (po meni,da se opet neko ne zakači),s vremena na vreme ih malo izremontovati i teraj dalje.Ona druga od kombajna je najlepša.
Samo dva. Sad stigle dve kod nas u selo. Predvidjeno samo dva da ne bi slucajno doslo do zaboravljanja.4 klina.U svakom cosku po jedan.