MONTOYA
Član
Nisam mislio samo na tebe, nego na sve koji smo u tom poslu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde pise za zaprezna vozila prikolice se ne spominjuOvo je član zakona koji regulira vuču traktorom, ako se zbroje sve kazne koje se mogu izreći za nepoštivanje one ukupno mogu iznositi 20 000 kn ( ~ 2700 eura ) u maksimalnom iznosu, a minimalna je 1800 kn tj. oko 250 E
Ajd sto bi se ritnula nego je pitanje kako bi krenuo sa takvom prikolicom i takvim traktorom ako bi stao u sred najmanjeg brda, nije vredno rizikaPa zato da ne bi mogao sa fergulom 539 (ja sam to radio sa rajkom 65) da vuces po putu kamionku sa 14 t robe koja je teska ukupno 19,5t.ta ako naidje na rupu i ritne se, baciće fergulu u jendek pored puta.
Sa malim,ako krenes-krenes...ako ne,ostao si de si...a ako te pri i 20 km ritne ruda,a mali lagan traktor(cesto i bez v.kocnica)-pored sebe mozes i druge nositi na dusi ceo zivot.licno sam maltene iz kanala vukao fergusona i zmajevku pune robe...dve iste situacije-jednom strica,a jednom velikog poljoprivrednika iz obliznjeg sela-koji inace ima traktora koliko i kakve pozelis.stedi naftu.Ajd sto bi se ritnula nego je pitanje kako bi krenuo sa takvom prikolicom i takvim traktorom ako bi stao u sred najmanjeg brda, nije vredno rizika