danger
Član
Mislio sam da su oni malo pametniji narod....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pametni su oni i te kako, vidis sta nam uvaljuju a mi sve trcimo i kupujemo kao jeftino a oni nisu ni pola tih para ulozili u proizvodnju.Mislio sam da su oni malo pametniji narod....
@ zombi
Da li se mogu uzeti bez gibnjeva?
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Miroslave, za te pare bih ocekivao da sluzi mnogo vise...@DraleTD
Kupuješ novu, ali za koju cenu?
Već sam napisao u prvoj rečenici komentar na to.
Kupi švabicu i bićeš miran tih 10 god.
U suprotnom, mora da se krpari.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Ovo nije Palazoglu, al nije ni bitno.
Ovo što ste naveli nisu ozbiljni servisi već potrošni delivi koji spadaju u normalno i obavezno održavanje. Kod mene se na zmajevkama svake godine podignu tockovi, pregledaju, podmažu, dotegnu, promene ležajevi (zavisi sta je potrebno uraditi), okretnica ili peti točak se maže 3x godisnje,u proleće, pred žetvu i pred berbu. Kočnice traju u zavisnosti koliko se koriste, i one su potrošni deo.@deks
Ma Deki, naravno da će zapadna prikolica služiti bar pola veka, ali će određeno održavanje sigurno zahtevati.
Siguran sam da će joj se ozbiljniji 'servis' morati odraditi bar svakih 10-tak godina(a možda i češće ako se intenzivnije koristi).
Gume, kočnice, ležaji, podmazivanje, itd, je nešto što se sigurno nemože izbeći..
Ovi koji rade repu, sigurno i češće, pa mogu reći kako stoje stvari sa tim.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Paore sta su klunovi.Ovo nije Palazoglu, al nije ni bitno.
Uzgred jedno pitanje za sve. Koliko sigurnosnih klunova ima Brantner prikolica?