DraleTD
Član
Јесте али је имао финансијских издатак неких не предвиђених тако да се ево већ две године не чује и не појављује у јавност.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako bi je digao skroz a da je puna, sav teret bi se prosuo preko zadnje stranice, zna se kako se kipa na suber, ko je i samo jednom kipao. Ako se potpuno nova prikolica ne pretovara a iskrivi se ako se kipa u rikverc na suber, nece biti da je do rukovaoca vec do proizvodjaca. I sam radim dosta reparacija na prikolicama, uskoro ce biti slika izgradnje tandem prikolice u pretovarnu u mojoj izvedbi, tako da imam dosta iskustva oko toga. Proizvodjac koji proizvodi seriski prikolice a iste mu se krive pod teretom je za zatvor. Svakog privuce lepa cena i sam sam razmisljao o kupovini, ali ipak je proizvodjac i uvoznik najveci krivac,nema kontrole kvaliteta, moze on da je napravi i od 0.5mm lima ali ne sme da je proda jer ce mu sve prikolice imati reklamacija, ne bi trebao to da bude cilj proizvodnjeNešto se razmišljam, ako se neki žale na nove jeftine prikolice, a pritom kupuju u nazad, na šuber da istovaraju preko puža, a prvo dignu punu skroz pa tako ostave dok ne iscuri na ono malo šubera, pa nije ni čudo što se iskrivio...
Pronarke sto ima clan @stp83 oni bukvalno nakipaju na konacno cim iscuri sto moze dok je nepodignuta. Sa Farmtech smo dizali na konacno iz 3 navrata. I jedno i drugo rukovanje apsolutno prikolicama nije nista.Nešto se razmišljam, ako se neki žale na nove jeftine prikolice, a pritom kupuju u nazad, na šuber da istovaraju preko puža, a prvo dignu punu skroz pa tako ostave dok ne iscuri na ono malo šubera, pa nije ni čudo što se iskrivio...
Ja bih dodao jos jednog krivca, Agencoju za bezbednost saobracaja( drzavu). Nas jebu za kutiju sa alatom i slicne gluposti a svako smece iz uvoza prodje atest. Ne samo prikolice vec uopste.Koliko toga prodje granicu bez ikakve kontroleAko bi je digao skroz a da je puna, sav teret bi se prosuo preko zadnje stranice, zna se kako se kipa na suber, ko je i samo jednom kipao. Ako se potpuno nova prikolica ne pretovara a iskrivi se ako se kipa u rikverc na suber, nece biti da je do rukovaoca vec do proizvodjaca. I sam radim dosta reparacija na prikolicama, uskoro ce biti slika izgradnje tandem prikolice u pretovarnu u mojoj izvedbi, tako da imam dosta iskustva oko toga. Proizvodjac koji proizvodi seriski prikolice a iste mu se krive pod teretom je za zatvor. Svakog privuce lepa cena i sam sam razmisljao o kupovini, ali ipak je proizvodjac i uvoznik najveci krivac,nema kontrole kvaliteta, moze on da je napravi i od 0.5mm lima ali ne sme da je proda jer ce mu sve prikolice imati reklamacija, ne bi trebao to da bude cilj proizvodnje