Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno zato sto se nema ni za to jeftino,pa i to jeftino vecinom uzimamo na kredit.Od jeftinog mesa nema dobre corbe, ne znam zasto gledate samo jeftino a uvek to posle kosta skuplje,bolje odmah 3,4 000e vise nego posle hvatanje za glavu ...
Pa ne bih se bas slozio sa tim vidim jako puno kada se kupuju turske uglavnom po 2 i kao na povracaju ispadne jedna dzabe, za te 2 bolje 1 valjana malo veca a ko kupuje samo jednu neka saceka godinu dve i neka uzme bolje ako je mogao 30tak godina da radi sa starima moze jos te 2 ...Verovatno zato sto se nema ni za to jeftino,pa i to jeftino vecinom uzimamo na kredit.
Ta tandem koju si gledao,koja joj je nosivost?Ja ono što sam video onda u Vrbasu nije mi se svidelo. Razmišljao sam o kupovini njihove tandemke, ali sve manje razmišljam o palazoglu.
Agrouniverzal iz Gornjeg Milanovca zastupa Volkan prikolice. Deluju mi bolje odradjene od Palazoglu.
Tandem od 10 i od 12 t nosivosti.Ta tandem koju si gledao,koja joj je nosivost?
Meni je Farmtech skupa jer je to masina koja radi 5 dana godisnje. Ne planiram da idem usluzno u prevoz jer nemam vremena kada se to radi. Vukla bi samo moji robu. Nemam nameru dati 15000e za Farmtech zdk1100 iako znam da joj teret ne moze nista ma kako je vozio. Za moje potrebe taj Hummel ili sta vec nadjemo da je prihvatljivo radice radnju 20g takodje.Pa ne mora sve bas da se gleda kada ce se isplatiti,i 1kj kosta 5-6000e pa kada ce se isplatiti za 30god,preskoci 1 godinu nemoj kupiti lanac zemlje nego kvalitetniju masinu, gledaj malo na to da ces raditi lako bez razmisljanja u malo duzem vremenskom periodu...
Al' onda nije bilo puno da se bira...Nije se ni mom dedi 79te isplatilo da kupi novu zmajevku za 5 tura godišnje, ali hvala mu na tome... Još je ko puška...