talianu
Član
Sama kilaža govori sve,uporedite kilažu palazoglu prikolica i ostalih.Ja sam to skapira tek pre neki dan kad je Branko postavio snimke onih tandemki.Eto i ja sam osuđen na jednu palozoglu tandemk,utisci kad stigne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde su stranice 800mm+800mm cerada,platforma,automatska poteznica i rez tocak.Cena moze u pp.Mislim da bi bio velik problem da niste zadovoljni sa njima, mislim ipak je Brantner. A sad kad smo u diskusiji takvoj koja je bila cijena takve dvije ako se može znat?
I ja o tome razmisljam, samo moram paziti da ne bih napravio pretesku za traktor od 70ks, mislim da bi mogao ici na nesto oko 9-10 kubika zapremine odnosno do 7-8 tona nosivostiKod nas kod otkupljivaca zitarica sve cesce vidjam tandemke kade pravljene. S tim koji ti pravi mozes se sve dogovoriti kakve ces kocnice,nosivost, za koju vrstu robe itd. Vecinom ih prave od kamionske sasije oko ili preko 20cm nisam siguran i kamionskim osovinama dok kadu cijelu prave sami, ali je cijela prikolica masivna i niko nije imao s njima problema.Ne znam tacno koje su cijene ali otprilike prikolica kada oko 10t je 5000e kod ovog jednog sto ih pravi, naravno ima ih vise sto ih prave ali je on jedan od povoljnijih i moze se sve dogovoriti samo sto ne znam dali ih jos pravi.
Oko 15000plus pdv pa na gore.Mozes i onu prvu orijentacionu ne moras zadnju po kijoj si kupio.
To i ja mislim. Al ako sledeća generacija ne radi poljoprivredu, a mi rešimo da se ništa ne isplati, onda će otići za tepsiju ribe. Moj otac kupovao špeditere, ja kiperke polovne, pa možda je red i da zagrizem za novu zvučnu ili opet polovno.Nije se ni mom dedi 79te isplatilo da kupi novu zmajevku za 5 tura godišnje, ali hvala mu na tome... Još je ko puška...