Prikolice

Bojcetic je mislio na firmu Zelena linija koja je ustvari ispostava MBV, barem ja tako mislim.

Pred Novu godinu sam bio u Vrbasu, svraćao sam u Zelenu liniju, imaju dve palazoglu od 10 tona. Meni lično se nisu svidele. Nekako mi to slabašno uradjeno. Svraćao sam jer sam mislio da imaju tandemku na stanju. Šta znam, možda grešim...
Када си већ био у Врбасу што ниси свратио до Бест и ко они су имали неке жуте тандемке.

Pred Novu godinu sam bio u Vrbasu, svraćao sam u Zelenu liniju, imaju dve palazoglu od 10 tona. Meni lično se nisu svidele. Nekako mi to slabašno uradjeno. Svraćao sam jer sam mislio da imaju tandemku na stanju. Šta znam, možda grešim...

Nešto ima u tome, jer ako pogledaš podatke za Palazoglu 18t tandem da ima 4.855 kg dok ova što sam ja stavio slike Wielton isto 18 t ima 6.600 kg ili npr. talijanska Vaia isto 18t tandem ima 6.500 kg.

vaia2.jpg

vaia.jpg

Best ima online prodavnicu. Italijanske i austrijske prikolice. Ne znam da li ih imaju na stanju. Cene ozbiljne

Sent from my S60 using Tapatalk

Имају на стању кад будем тамо усликаћу их виде се са пута,а можеш их назвати један радник иначе сестрић од газде станује две куће од плаца.

Kojicice tvoja prikolica je od Zelene Linije iz Vrbasa?
Моја јесте зелене боје, али је купљена у Агро Топ-у из Бачке Тополе и била је на сајамском снижењу тада, редовна цена јој је била 10000, али са снижењем сам је купио за 8700. У питању је тространи кипер са бочним страницама из два дела, гуме 365 / Р22,5 и двокружно кочење. Има слика раније сам их постављао. Слажем се да има бољих, наравно и спрам цене ово је најјефтиније, али мени ради посао.

Ako je Zmajevka zavrsavala posao tolikim ljudima i jos je najzastupljenija prikolica, realno Zmajevka je krs od prikolice, onda ce sigurno i Palazoglu raditi posao.

To krs to je u prenesenom smislu reci. Ne mislim da je bukvalno krs, al kakva god da je radi posao. Po meni najveca mana Zmajvke je ta tanka sasija. Dobre su one jer to je prikolica, a ne traktor. Ja sam jednu celu remontovao pa sam joj usao u bit.
Hocu da kazem da te turske Palazoglu spram Zmajevke izgledaju "5uglavu". Ima dve covek koji se ozbiljno bavi poljoprivredom vec dve sezone i nema i jedne zamerke.
Osnov cele moje price je da ako su nam Zmajevke bile odlicno, ove ce u najmanju ruku biti takve.
Sad se svi nesto pomodarili, pa ako nije Brantner nije nista.

Paore i u pravu si i nisi. Sad dal je palazoglu ili neka druga turska, ali je prosle godine kod jednog vlasnika prvo pukla na pola, ali su videli kada su sedeli ispod prikolice pa nije bilo štete jer su odmah varili, a onda je na bregu se ruda iskrivila na dole i skoro stigla traktor. To nisam siguran da se ikom desilo na zmajevki staroj 1 godinu. Deluje kao poluplastelin, sad da li zavisi od serije ili proizvodjač, al ne bih je poredio ni sa zmajevkom ni sa branterkom.
Taj isti vlasnik ima i dve branterke, to se njima nije desilo.

Ja govorim za Palazoglu. Te dve prikolice pratim vec dve godine i tu nema "jeda" snjima. Prikolice se najcesce vuku u tandemu, a vice ih rus 1221. Naravno vuce ih covek koji pazi na njih jer su njegove pa ne znam kako bi se ponasale u nekoj zadruzi. Ja nisam bas laik sto se tice varova i obrade materijala, kao i kvaliteta. Ova Palazoglu od 10 t deluje mocno, jedino sto ja zameram je zavrsna obrada na samoj sasiji. Mogli su da potrose jos koji radni sat da izbruse do kraja varove.

Luka ljudi ih normalno voze, kao i svaku prikolicu do sad.
Nisu neke picajzle pa da mile po lenijama, ali isto tako ni ne lete.

Bilo je svasta u kraju sa turkinjama...rude stradale,stranice pustaju na sve strane,zadnje poteznice se otkidale,pucale i krivile se sasije na sredini.malo kasnije je to sve ojacavano pre predaje kupcima.nakon toga ok.

Ima li kakvih slika tih pokidanih prikolica. Voleo bih da vidim koje su im slabe tacke?
Sigurno da od toliko polidanih prikolica ima bar neki snimak, ili slika.

Nazad
Vrh