Misker
Član
Bojcetic je mislio na firmu Zelena linija koja je ustvari ispostava MBV, barem ja tako mislim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Када си већ био у Врбасу што ниси свратио до Бест и ко они су имали неке жуте тандемке.Pred Novu godinu sam bio u Vrbasu, svraćao sam u Zelenu liniju, imaju dve palazoglu od 10 tona. Meni lično se nisu svidele. Nekako mi to slabašno uradjeno. Svraćao sam jer sam mislio da imaju tandemku na stanju. Šta znam, možda grešim...
Pred Novu godinu sam bio u Vrbasu, svraćao sam u Zelenu liniju, imaju dve palazoglu od 10 tona. Meni lično se nisu svidele. Nekako mi to slabašno uradjeno. Svraćao sam jer sam mislio da imaju tandemku na stanju. Šta znam, možda grešim...
Када си већ био у Врбасу што ниси свратио до Бест и ко они су имали неке жуте тандемке.
Моја јесте зелене боје, али је купљена у Агро Топ-у из Бачке Тополе и била је на сајамском снижењу тада, редовна цена јој је била 10000, али са снижењем сам је купио за 8700. У питању је тространи кипер са бочним страницама из два дела, гуме 365 / Р22,5 и двокружно кочење. Има слика раније сам их постављао. Слажем се да има бољих, наравно и спрам цене ово је најјефтиније, али мени ради посао.Kojicice tvoja prikolica je od Zelene Linije iz Vrbasa?