Prikolice

Zmajevka za 3-4k evra je jako dobro resenje. Kvalitet 3x bolji od turske. Jedina mana je sto ne kipa zmajevka nazad.

Evo menjacu ja zmajevku za novu Palazoglu?
Zmajevka dobra prikolica, pa to je jedina prikolica gde je sanduk duplo jaci od sasije. Zmajevka jedino sto ima optimalnu nosivost pa je moze vuci i ferguson i 82ka. Nije zmajevka losa, da se razumemo, ali nije ni 1% bolja od turskih (Palazoglu), a preskupa je. Mogu se naci krsevi za 3-4000, ali za pravu Zmajevku treba dati kao da je od zlata.

Slazrm se Maticem u potpunosti da je konkurs nesiguran. Da je siguran pa da se covek reši. Ono za mlade jeate prava stvar, al nikako da obelodane. U kupovini nove se brzo izgubi razum i precene svoje mogucnosti pa od 6 000 sa mogucim povratom se dodje na kupovinu prikolice koja kosta 10900 bez pdv i povrata, koliko kosta pronarka od 8 tona.
Paore koliko kosta palazoglu, kada bi je menjao za zmajevku?

E kada joj je dodatna oprema kočnice, odma me razljuti. Znači prikolicu od 10 tona da zaustaviš mehaničkim kočnicama?
Cena je mnogo niža u odnosu na prikolice iz EU. Baš ću ih pogledati kod uvoznika, s obzirom da je na mom terenu.

E kada joj je dodatna oprema kočnice, odma me razljuti. Znači prikolicu od 10 tona da zaustaviš mehaničkim kočnicama?
Cena je mnogo niža u odnosu na prikolice iz EU. Baš ću ih pogledati kod uvoznika, s obzirom da je na mom terenu.

Slazem se da je bez veze da tako nesto bude dodatna oprema, ali mi je se opet i svidja da sve moguce bude dodatna oprema pa onda svako po svom izboru da kombinuje sta voli, a ne da plati nesto sto ne želi ili mu ne treba, naravno dAleko od toga da prikolica ne treba da ima kočnice, već pricam ovako uopsteno.

Nije to ni tako lose kada je sve to dodatna oprema . Kupis prikolicu na papiru sa sve dodatnom opremom a sa prodavcem se dogovoris da dobijes klot prikolicu a dodatna opreme pokriva tvoje ucesce,tako da na kraju dobijes prikolicu zabe plus 200 eura. Povereno u praksi.

Mojoj zamirisala farba niz Čestobrodicu :)
cb0a5a0d50752a0d010bab561fee3612.jpg

Poznajem čoveka koji ima par komada ovih palazoglu sa tim stubom na sredini, kaže one još i vrede nešto a jednoosovinku mislim da je i vraćao prodavcu i uopšte ne priča lepo o njoj. Radi se o farmi krava, znači uposlene su prikolice, pošteno.

Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...

Nazad
Vrh