Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pricam o gumama-felnama kao da su krive osovinejel imaju na sredini lance ili sajlu te turske? Za vikend smo vršili gledam zmajevka kod jednog domaćina isto trbuh kao da šljunak prevozi.
Moja kikinda što su stranice od kosanovića i imaju lanac na sredini stoje pravo kao strela. Al samo ja je vozim, ne računajući moje golubove koji voze samo u mom prisustvu, plus vodim računa da su lanci uvek propisno zategnuti.
Jbg ja pomislio da je kao naduta, zbog tananih stranica.Pricam o gumama-felnama kao da su krive osovine
Izgleda su tanane osovineJbg ja pomislio da je kao naduta, zbog tananih stranica.
Nemogu da pricam.Nisam video i zagledavo mi je kolega preneoJel su bar jaki lezajevi na glavcinama?
Kako stoje gibnjevi, na jednoj ovde su malo.pecnuli za osovinu pa skoro da su se gibnjevi smaknuli.
Kod mene na zmajevci su stranice 2mm i ne stavljam lanac u psenici ni u kukuruzu,nema stomaka,uopste se ne primeti da je natovarena. U suncokretu ide jos jedna stranica i lanac obaveznoA koja se ne rasiri bez lanca u sredini ?.
Osovina se uvija pod teretom. To isto ima Tehnostroj 3t sasija kad tovaris 5t. Poenta je sto i sa 5t to je elasticna deformacija, cim se rastereti vrati se u prvobitno stanje i tako skoro 40g funkcionise. Mozda da se natovari umesto 3t recimo 9t onda bi puklo nesto.Pricam o gumama-felnama kao da su krive osovine
Vico ne sramoti traktorJa na Tinaz tih problema nemam. Jesu stranice malo bezveze i treba da se dorade jos dok je nova, ali glavcine, osovine, gibnhevi sasija je sve super, malo je bilo intervencija oko kocnica jer nije bilo u pravcu drzac osovinice kocnica do cilindra. Sve je to reseno u prvih 7 dana i od tad samo gas. Cak smo je jednom zaglavili sa 6t psenice i vukli je posle sa dva traktora od 150ks i nije pisnula nigde.
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka