Prikolice

Hteo da radim nove stranice na jednoj zmajevki majstor iz Malog Idjosa -zvao kaze polovinom oktobra prvi slobodan termin a pre tri nedelje je imao 1-2... videcu ako se nadje nesto drugo ...

Da li guma 12 00 18 pase na felnu od gume 13 65 18?
I da li bi u slucaju da postavim sve gume 12 0018,morao da podizem sasiju prikolice gore?u pitanju je zmajevka 8t?
Gde kupiti te podmetace?

Zav
pozdrav ljudi. Jel zna neko koja je cena zatvaraca za prikolicu na vasarima ?
Zavisi za koju prikolicu....
Dubrava, Kikinda, IMT jednoosovinka....
Meni je jedan cenio 2.500 za par, za "malu" Dubravu, špediter...
Što podrazumeva 2 zatvarača i dva "prihvata"...
Naletim slučajno na polovan i kupim samo zatvarač za 200 dinara i taj mi posluži kao "talon" da napravim još 7 komada....
Upravo ovih dana planiram da pravim 4 komada za veliku Dubravu...
Inače, imaš na Oglasima na KP i sličnim sajtovima, jedino moraš nazvati i raspitati se, jer svi pišu "kontakt" ili "pozvati"? što ja automatski čitam "SKUPO" i ni ne pitam, sve mi je jasno...
Ne vidim realan razlog zašto ne napisati cenu...
Nego zovi, pa da čuješ...

Srdjane
Prednje imt 560_577
Imt jednoosovinke
Male od zmaja univerzal 141_142_143
Od emind 3,8t ako proširiš rupe
Kavadarci
Zmaj 190 18"
Čak i 15,3" od zmaja
Baš od mnogo toga pasuje
Dimenzije 600_16 do9_16
Po meni naj bolje 750r16 ili 225/75r16
Imam na jednoj i 17,5" tubeles pravio felne

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Luka a koje felne mogu na kavadarci prikolicu?
Ona sto je kao erdevik

Uvek stavim cenu jer nisam ukrao tu mašinu pa ko hoće on će zvati.Jako mi idu na živce oni koji šalju poruke a navodno su ozbiljni kupci.Napiše mi ceo referat i pošalje poruku, naravno ne odgovorim jer mi nije devojka da se dopisujem sa njim a on opet pošalje poruku sa sve uzvičnicima, naljutio se čovek što ja neću da odgovorim. 😂 Po netu na većini oglasa piše informacije i cena u inbox.Onda stižu zahtevi za prijateljstvo i gomila poruka, lele i kuku.Mislim koji ćeš mi moj u inboxu ili u prijateljima nit' te znam nit' poznam.Po meni prilično neozbiljno, napiši cenu i ćao.

Sve oglase koji ne sadrze cenu ne zovem. Bilo je slucajeva da za malu tehnostrojku (3-5t iz 80ih) bez cene ljudi traze po 4000e kada ih pozoves. Cemu to. Oduzeo si meni 2-3min vremena i sebi.
Možda ih niko ne zove pa da se ne osećaju usamljeno...još gore kada odeš 250km za prikolicu a od razgovora preko telefona je istina da je plava,sve ostalo nije tačno. Još sam i pare poneo...

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Mi smo išli (pre 15 godina) u Sombor da kupimo prikolicu. Na slici jedno a u stvarnosti drugo. Samo je zaboravio da je jednoosovinka.

Kad smo kupovali kamion, ljudi moji kakve su to malverzacije i zavlacenja...
Bukvalno ljudi nisu normalni koliki je to bezobrazluk.
Odemo do Sapca, sreca sto nam je blizu, kaze cova e sad bas ja i burazer se dog da ovaj moj kamion iz oglasa ostavim njemu a on ce njegov da proda...
Taj drugi grob zivi.
Zao mi sto ga nismo iza kamiona izudarali da ne nasedne jos neko!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Tako sam i ja za kombajn nadrljao bio kad smo kupovali,na slikama boli glava garaza ogromna kad smo otisli on stoji pod neku supu kokoske u njega izlazi jedan celavko sa kajlama i kaze to je sto vidite ja ne isterujem napolje..ja pogledam oca on se nasmeja i daj mi da idemo odavde kad se ispostavi njegov tast ima tu garazu lepu i isti kombajn samo sto je u odlicnom stanju i ovaj slepac stavio njegove slike

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

99451079_5f2af5096cd009-52653586SarkePrikolica1.jpg

Evo, našao sam...
Ovo sa slike košta 2.500 dinara...
Mogu misliti koliko košta neki drugi zatvarač stranice...
Ovaj zatvarač sa prihvatom napravim za najviše 1 do 1.5 sat sa sve farbanjem... 😁
Pa jbt-e, kupio sam celu prikolicu za 80 eura, a ovaj traži za zatvarač stranice 20 eura....
Ludilo !!!!!

Nazad
Vrh