Prikolice

Pa ne znam tačno 100 do 200 evra rad i okretnica je već ranije kupljena. Uzeta od nekog Zorana iz vanjske na vašaru u Debeljački, po ceni od 160 evra. Da ne bude zabune okretnica na kuglice, ona ima onu na pločice, ali pošto je radjen nov metalni sanduk malko je po teška, pa će ovo dobro doći.

Molim kolege koji znaju da napišu gdje da kupim (nema vašara) ključeve za prikolicu. Tko to pravi. Trebalo bi 24 komada. Kome da se obratim?
d8780950072e595bfd34800ad207a91d.jpg

Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk

Luka, ti kao da si radio u fabrici felgi KPZ-a u Mitrovici, radis to rutinski..:osmeh:
Btw. izvinjavam se unapred ako sam preterao, pošteno bi bilo da ovaj put šala bude na moj račun..
Ali nadam se da ćemo to pivom izgladiti posle ovog s.anja..

Poslednja izmena:
U radnjama auto opreme sam vidjao na taj i slican fazon.
U Sapcu se moze naci, dalje ne znam.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Takva identicna je na Farmtech prikolici. AgroVesta ili Interagrar a verovatno to pravi neka fabrika za vise prikolica.

Luka, ti kao da si radio u fabrici felgi KPZ-a u Mitrovici, radis to rutinski..:osmeh:
Btw. izvinjavam se unapred ako sam preterao, pošteno bi bilo da ovaj put šala bude na moj račun..
Ali nadam se da ćemo to pivom izgladiti posle ovog s.anja..
Za divno čudo nisam bio na "državnim jaslama" kpz i ostalo
Jesu me fatali za neke brojeve i čuda
Auta i motori
Da mi je jednom otić u taj KPZ tačno znam šta bi modifikovao na njihovim prikolicama da budu No1 na tržištu, raširio bi lepezu proizvoda, poboljšao kvalitet izrade i konkurentnost

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Хвала свима на одговорима, нашао сам у Мајевици лампу, 1950 динара....

Nazad
Vrh