Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SrdjaneKoje sve felne i gume mogu na dubravu od 3,5 t. Onu klasicnu sto ima drvene stranice.
Vidim neko prodaje remontovane iz Bavanista odlicno izgledaju...hvala MaticuOd 4.000 e pa do beskonačnosti.
Pise i prodaja remontovanih prikolicaMislim da oglas iz Bavaništa je da radi remont, a da on nije prodavac. Inače i ja sam u potrazi za jednom, trebala bi mi zmajeva mesto loničke prikolice.
Raspitaj se sta,kako i koliko kostaju pa pusti poruku ako te ne mrziMoguće je. Svrati ću možda u ponedeljak, pa ću proveriti ima li nešto. A i da pitam treba da mi ugradi okretnicu na kikindu, a nikako da se nakanim da je odvuče.
Javim ti ako bude, a imam u najavi par komada do jeseni kod jednog druga.Mislim da oglas iz Bavaništa je da radi remont, a da on nije prodavac. Inače i ja sam u potrazi za jednom, trebala bi mi zmajeva mesto loničke prikolice.
Koliko kosta da se ugradi okretnica na Kikindu?Moguće je. Svrati ću možda u ponedeljak, pa ću proveriti ima li nešto. A i da pitam treba da mi ugradi okretnicu na kikindu, a nikako da se nakanim da je odvuče.