mirmag
Član
Cini mi se da je Same Ariette!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
proveris klinove, samim tim proveris u kom su stanju ''uši'' i proveris creva, a onda ju dignes, praznu, pa nastavis uvidjaj... posto ces voziti stajnjak,dobro ju pregledaj, jer on je tezak i tesko se kipa, tj kad krene masa, krene sve odjednom....mzupunski je napisao(la):e ljudi, imam jedno pitanje...naime, imam utvinu prikolicu (4t) koja nije kipovala sigurno 15 godina, tj nije korišćena. e, sada, ja bih hteo da je namestim da kipuje da ne moram istovarati stajnjak na gomilu kad čistim kod junadi. da li da probam da kipujem, ili bi prvo trebao da proverim neke stvari...
Jeste,prava traktorčina,jer sam i ja imao!mirmag je napisao(la):Cini mi se da je Same Ariette!
kao na primer koji?mica967 je napisao(la):Gospodo pa ja vamama ranije rece kad veci traktor vuce ruske prikolice da tu nema nikakvih problema sto se tice gaza.
zike je napisao(la):
okrim. Ovo se tesko vice.