Prikolice

Ako imaš nekog majstora u blizini oteraj mu prikolicu ili ga zovni kod tebe nek ti to napravi jer nije se igrati sa kočnicama, a ovako je malo teže objašnjavati.

Skinuo sam danas kocioni cilindar, i rasklopio ga, unutra je bio delimicno podmazan pa cu da podmazem za svaki slucaj (Od viska glava ne boli).. E sad imam drugi problem jer ne znam gde da kupim onu zastitnu gumu.. Pozvao sam komsiju koji se inace bavi tim stvarima, rekao je da je cilindar uredu.. Samo guma da se kupi i moze da se montira nazad.

Jel moze neko da mi izmeri manzetnu, zmajeve prikolice, ili su sve manzetne iste. Nasam sam na netu da moze da se poruci pa rekoh da ne porucujem dzabe, ako nisu iste..

Rastavljanje...

35mmv0n.jpg

Pa pranje...

r712zs.jpg

- - - - - - - - - -

Jutros ofarbana...

Evo da se javim, nasao sam gumu na buvljaku i platio je 400 din.. bila je malo veca tj sira u dodjem delu, ali neam veze.. Namontirao sam je i izgleda super.. Sad me interesuje kog precnika treba da budu creva za vazduh, i koje crevo konkretno trebam da trazim kad udjem u radnju, jos bolje bi bilo kad bi neko znao kako se krecu cene da bih mogao da izracunam od prilike koliko para da spremim :osmeh:

Cena mi deluje Ok posto je meni komsa trazio za Kikindu 1000e i to bez papira... Ovo je ipak dosta ozbiljnija prikolica od te sto je meni nudjena za te pare i to bez porekla...

Nazad
Vrh