Prikolice

fotografija-0210.jpg

Prikolica je prava,moj vam je saveta da skinete zadnje tegove na traktoru da nebih dolazilo do pucanja felni

Poslednja izmena od urednika:
traktor je new holland snh 704 kineske proizvodnje inace imam dva jedan sa utovarivacem jedan za povrsinske radove :bravo:hvala za prikolicu:ppozdrav:

pozz svima jel znate jesul se kad proizvodile prikolice u bijeljini i kako su se zvale

- - - - - - - - - -

pozz svima jel znate jesul se kad proizvodile prikolice u bijeljini i kako su se zvale

Cuo sam da u Melencima (ili okolini )neki majstor radi sve vrste sanduka na prikolicama , sa sirokim rolom (kao sto je na zmajevki), . Ako me nisu slagali, ima li neko ima broj telefona ili neki drugi kontakt?

Berar (pantograf) je jedna od prvih firmi koja je pocela da remontuje prikolice, pre skoro 20 godina... savija lim tj pravi sam stranice izjednog 5 metara duzine, debljine od 1,5 i 2.0 mm. Pre 15 god smo remontovali kod njega 2 prikolice i tad je mogao samo od 1.5 mm, a sad ima "spravu" i za savijanje od 2 mm sto je mnooogo jace, kao original Zmaj sto je pravio... i radi sve sto se dogovorite i kazete da hocete...

Slika79.jpg

sve lepo, ali ovo me je odusevilo na sajmu u NS. ladno kipuje na prvi sprat

U firmi u kojoj sam radio imali smo vise takvih Tehnostrojovih, odlicne su. Koristili smo ih najcesce za prevoz oko 10 tona semena ili djubriva, i za utovar velikih sejalica i rasipaca min. djubriva zapremine 5 tona. Podloske pod nogice obavezno treba stavljati da nebi ljuljalo i naginjalo prikolicu tj. radi bezbednosti. Ručicu koja otvara zadnji kraj obavezno obeleziti nekom trakom iako postoji slika koja je rucica za koju funkciju, al znalo se dogoditi da slucajno mesto rucice za kip povuku bas tu. U svakom slucaju odlicne prikolice i za svaku preporuku. :ppozdrav:

Nazad
Vrh