Prikolice

Kolege moze jedna pomoc? imam zmajevku 470 kupljenu pre 20 i vise god od bog te pita odakle? elem, nema broj sasije pa ne mogu da je registrujem. hteo sam da kupim samo gornju sasiju od iste ali na licitacijama izadju mnogo. kako da to sredim?

@Rasa91 To je Pitanje za Milion Dolara. :osmeh:
Za sada na zalost to nikako ne mozes srediti jer nemas nikakav trag o poreklu.

Trenutno puni oglasi prikolica bez parira, nista ne moze da se registruje i svi bi to sada toga da se otarase.
A policija polako pojacava kontrole, pa vise i ne smu u saobracaj bez papira, jer je kazna za neregistrovano vozilo "Boli Glava Usi Otpadaju."

Ma ja ne bih da se otarasim. sta mislis da prijavim u sup da sam izgubio tablicu jer imam jos jednu takvu zmajevku? znam da onda nema voznje u paru.:haha:

Ma ja ne bih da se otarasim. sta mislis da prijavim u sup da sam izgubio tablicu jer imam jos jednu takvu zmajevku? znam da onda nema voznje u paru.:haha:
Ti znas sta ces raditi, ali pazi to je krivicno delo, zbog toga se moze i :veseljak::. Bolje trazi neko drugo resenje.
Pre jedno ~ 5 godina otprilike je bila uredba koje je vazila 6 meseci da se moglo registrovati bez papira, ali tada panduri nisu proveravali pa nije niko skoro to radio. To je bilo tada i vise nikada. Samo potpises izjavu pod punom krivicnom i materijalnom odgovornoscu da odgovaras da nije kradeno itd.... platis registraciju i bilo je gotovo.:osmeh:

Evo i ja da se nadovezem na ovo.. Pre nekog vremena sam se raspitivao za Kikindu prikolicu i bas sam se zagrejao da je kupim,i bili smo sve sredili ali izgleda da od tog posla nema nista!!!!!!!

Ima neku saobracajnu koja se vodi na mrtvog coveka.... Rekao sam tom mom komsiji sto je prodaje kad je bude preneo na njega i registruje da mi se javi...
Pre toga mi je bajke napricao da je vlasnik i sve ali nema tablice nema nista sem neke saobracajne koja nije njegova,pitanje dal se i brojevi slazu jer neznam gde se nalaze na Kikindi pa nisam ni pogledao!!!!!

Bas sam se razocarao,cekacu neku novu priliku,a bio sam i da je kaparisem,nadam se samo da ce komsija da je prenese na njega sa naslednicima od ovoga ali to je vec duga prica od koje 99% nema nista sem reci....

Naprosto mi dodje toplo oko srca kad vidim da sa rakovicama i 539 vucete zmajevke...

Nema ovdje nista od vuce dvoje dvoosovinke. Ako se vec vuku dvije, prva je jednoosovinka koja stisce traktor da ima dosta gripa da krene i stane pod tolikim teretom a iza ide dvoosovinka. Ova velika kamionka s moje slike je vukla iza sebe njemacku dvoosovinku 8 tona s naletnom kocnicom i islo je u paru fino sa 120ks traktorom.

Inace, pitao sam jucer kolegu koji je tu prikolicu i pravio koliko noso. kaze da je imao povisice u ravnini prednje stranice i da je trpao u nju oko 10 tona zita bez problema.

Cak i kombinat ima nove PRONAR prikolice i prva je tandemka a druga je dvoosovinka. Zmajevke u paru sad vuku samo kad se ide asfaltom po gnojivo ;)

Ja sam sa malim fergusonom vuko takvu prikolicu sa pola montazne kuce. Posto sa kamionom nije mogo krivine da fata po uskim ulicam sela.

Kako joj je uopste nadrukao vazduh u kocnice i jastuke ? Ili su topovi raskaceni...
Bila je razblokirana na aparatu a u jastucima je imalo vazduha tako da nije legla na graničnike jer kad se ispusti vazduh iz jastuka hoće prednji točkovi da zakače za one plastične blatobrane.
Mirosti slikano je kod drugara, inače radimo zajedno, a prikolicu sam dovukao tu da je popravljamo a kamion je otišao na put.

nekad.
fotografija-0194.jpg

- - - - - - - - - -

i sad
slika0480.jpg

- - - - - - - - - -

slika0481.jpg

Jel se sad mogu registrovati pravljene prikolice ? Nesto sam cuo da vise ne moze, samo fabricka, pravljena nikako ?

Nazad
Vrh