Prikolice

Zna li neko gde nabaviti felnu za Dubravinu prikolicu\spediter? nosi gumu 6.5-16 i ima 5 rupa?ili ako neko ima za prodati sa foruma,tim bolje.

Da li je od TAM-a moguce napraviti prikolicu jednoosovinku i kako bi to izgledalo? Dimenzije sanduka 4m x 2m, sanduk i zadnja osovina da se ne diraju, a sve da se ukloni sa prednje strane(kabina, motor, menjac, prednja osovina, itd.) i da se tu izvari ruda. Da li je neko vec probao nesto slicno?

9b6ae708a7c9-800x600.jpg

Sliku sam postavio da bi se stekla predstava o onome sto sam pitao. Da li je dimenzija 4x2 nisam siguran... :sta:

@ Montoya, moguce da gledas od ''kratkog'' tamica. Ovaj sanduk sa ''dugog'' sa ovako ostavljenom sasijom, daleko manje prenosi teret na traktor nego obicna imt jednoosovinka od 3 metra duzine. Steta je iseci kamion za prikolicu, registruj to I vozi.

Janosh Da ne bude zabune, planiram kupiti ovakav kamion u sto losijem stanju da bih ga iskoristio za prikolicu.

pocerina Meni kip nije potreban, a ako planiras kiperku onda trazi kamion sa kip uredjajem a to malo vise kosta od obicnog sanducara.

jeftinije je kupiti traktorsku prikolicu,nju mozete da registrujete a ove budzotine ne,samo cunjajte i naletecete na nesto povoljno,..kod mene u komsiluk stigla imt kiperica za 500e,sve metalno,ima papire,ispravna,gume lose..to je dzaba..ja sam moju jednoosovinku ljutomer 3t platio 1000e,za 50e reg. i jos 50e remont klipa,i evo vec 7 god nista joj ne fali,prevukla boga oca..razmislite koliko ce vas na kraju sve kostati..po meni se to ne isplati..

Nazad
Vrh