Prikolice

Ovako izgleda i viđao si to sigurno po vašarima....
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG] I kao što je Dukej naveo trazi mušku...

gutesa Ako me sećanje služi na vašarima par (muški i ženski) je koštao od 2200 do 2500 din i to prva petoletka ili wabco proizvođač a verovatno sada ima i povoljnije !

Kolege treba mi jedan odgovor... Danas mi komsija ponudio prikolicu Kikinda (kiperku) da mi proda.... Ali nezna koliko da je ceni ja mu nisam nista ponudio jos uvek sutra treba da pregovaramo detaljno...
Znaci prikolica je u dobrom stanju,sasija je ODLICNA,stranice napravljenje nove ali trebaju da se ofarbaju,kipuje 101% jer smo je probali....
Prikolica stoji DUGO godina pod supu (covek u inostranstvu) i gume gotovo da i NEMA!!!!!!!!!!
Znaci toliko su dotrajale gume da ce do moje kuce morati tako da ide a onda ODMAH da se menjaju....
Naravno posle toga treba odmah da se ofarba i da se registruje kao i da se urade duple stranice.... Sta mislite vi koliko vredi ta prikolica?? I koje dimenzije guma za nju najbolje da se uzmu i koliko odprilike kostaju (da odbijemo od cene)...

Jos nesto me zanima ja imam prikolicu MIK u nju stane 4500kg Psenice kad je napunjena kako treba... Dal ta Kikinda prikolica moze da podnese isti tovar sa duplim stranicama?????

Hvala unapred.... :ppozdrav:

Au Ciro jel ima neko da zivi u tvom selu, ti kako pises skoro svi su u inostranstvu....

Ma ima... Ali ima i dosta njih koji su u inostranstvu mozda pola pola... Ovaj sto prodaje se sad vratio kuci u penziju pa ga masine vise ne zanimaju....

Sta mislite koliko da mu ponudim a da se ne zafrknem....

Sta ja da im radim... Meni je najbolje da radim sa ovim iz inostranstva... Kad se vrate kuci (moj cale zna jer radi alarmne sisteme po njihovim kucama) pa znamo sta im kad zasmeta,prikolica jedno drugo i mi to kupimo... :osmeh:

- - - - - - - - - -

Ali da ne pravimo :off_topic: postavio sam pitanje o cemu se radi....

Na nju idu gume 7.50 - 16 i jedna nova ti kosta kod nas 9450din toliko sam je ja platio pre 20 dana.....
Ali gde da mu odbijes 4 gume, pa taj ako to proda nije krsten onda. :osmeh: Ja bi mu dao do 600e ako ima papire i uradis komplet stranice nove 90cm dubine kostaju 450e+ 40e zakacaljke. Ali pazi kikinda od 3 tone mora da ima Vazdusni uredjaj ako je zaista od 3t.

Znaci mora da ima vazdusni uredjaj... Danas je dosta zagledao (svasta se nalazi pored nje jedva sam prolazio pored) pa nisam zapazio dal ima vazdusne kocnice!!! Samo je gazda prikacio crevo za kip bez kacenja i izvlacenja iz tog krsa jer stoji na panjevima...
Znaci cena oko 600e...
Kazi mi samo jos jednom jer sa tim duplim stranicama moze da nosi 4000kg Psenice???

SaleCar Ako se ne varam kiperke su fabrički izlazile sa vazdušnim kočnicama, a što se tiče guma možda najjeftinije i najbezbolnije rešenje je da sve 4 gume zameni sa teretnim "C" programom od 16 coli, polovne a dobre može naći oko 2000 din komad !!!

-----------------------------

Ćiro, sa dubinom stranica od 80 cm nosi žmurećki 4 tone (žitarica)

Nazad
Vrh