MONTOYA
Član
Što se tiče tih dvoosovinskih prikolica od 4T,koja je najbolja od domaćih?
Dubrava,Kikinda il Erdevik il neka druga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SaleCar Ako se ne varam kiperke su fabrički izlazile sa vazdušnim kočnicama, a što se tiče guma možda najjeftinije i najbezbolnije rešenje je da sve 4 gume zameni sa teretnim "C" programom od 16 coli, polovne a dobre može naći oko 2000 din komad !!!
-----------------------------
Ćiro, sa dubinom stranica od 80 cm nosi žmurećki 4 tone (žitarica)
Au Ciro jel ima neko da zivi u tvom selu, ti kako pises skoro svi su u inostranstvu....
Ciro druze,ja u moju kikindu od 2,5 tone sa naletnom kocnicom i fabricki 80cm visokim stranicama tovarim 4 tone psenice. To joj je knap. Kiperice su od 3 ili 3,5 tone imaju jedan gibanj vise tako da ce 4 tone stati bez problema.
Što se tiče tih dvoosovinskih prikolica od 4T,koja je najbolja od domaćih?
Kolega Kameni sad sam ti čestitao na sređivanju prikolice. Lepo si ovo odradio!
Jer ence nista faliti sasiji ako napravim duple stranice dubine 80cm i da tovarim na nju 4000-4500kg prvenstveno Psenice???? Planiram je za zetvu...
Hvala, to je treća prikolica koja je sređivana za trećeg sina koji se rodio dan posle kačenja slika na forum !
[/URL][/IMG]
Sta mislite o ovim prikolicama??? Sve mi se vise cini da cu otici da pogledam i pazarim ovu iz oglasa http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/1462872_Ostalo_3443_Zmaj-Crvena-Zastava_1989_god