Prikolice

SaleCar Ako se ne varam kiperke su fabrički izlazile sa vazdušnim kočnicama, a što se tiče guma možda najjeftinije i najbezbolnije rešenje je da sve 4 gume zameni sa teretnim "C" programom od 16 coli, polovne a dobre može naći oko 2000 din komad !!!

-----------------------------

Ćiro, sa dubinom stranica od 80 cm nosi žmurećki 4 tone (žitarica)

Jer ence nista faliti sasiji ako napravim duple stranice dubine 80cm i da tovarim na nju 4000-4500kg prvenstveno Psenice???? Planiram je za zetvu...

Ciro druze,ja u moju kikindu od 2,5 tone sa naletnom kocnicom i fabricki 80cm visokim stranicama tovarim 4 tone psenice. To joj je knap. Kiperice su od 3 ili 3,5 tone imaju jedan gibanj vise tako da ce 4 tone stati bez problema.

Ciro druze,ja u moju kikindu od 2,5 tone sa naletnom kocnicom i fabricki 80cm visokim stranicama tovarim 4 tone psenice. To joj je knap. Kiperice su od 3 ili 3,5 tone imaju jedan gibanj vise tako da ce 4 tone stati bez problema.

Hvala ti to me je najvise zanimalo jer ne bi kupovao prikolicu manju od moje... A ako vec ova ispadne povoljno neka se tovari barem isto ko moja... Hvala ti na odgovoru to me je najvise zanimalo..
Sutra krecem sa pregovorima... :osmeh:

Ciro proveri mozda je nosivost fabricki i 4 tone. Bar je moja takva. A cena je relativna stvar, ako ima papire i do 1000 evra moze da bude ok cena za kikindu kiperku. Da moze da nosi dosta, to zavisi od guma. Ako su gume dobre, moja od 2,5 tone obicna kikinda je lako nosila 4 tone psenice, ali su gume prva liga.

Kameni svaka cast... :bravo: Sredio si je bolje izgleda nego nova.... Videcu sa ovim komsijom polako on ne zuri nezurim ni ja.... Danas smo razgovarali i drugom nece da je proda,a lako mogu i da je kaparisem ja ovih dana,samo ako se dogovorimo oko cene..... Neplaniram da je platim previse jer imam u planu drugo nesto ali ovo je ispalo tako i uzecu je SAMO pod uslovom ako je povoljna...

Planirao sam da potrazim jednu prikolicu za stajnjak koja moze da nosi i zitarice ali otom potom i ispadne iznenada ovo...

Kolega Kameni sad sam ti čestitao na sređivanju prikolice. Lepo si ovo odradio!

Hvala, to je treća prikolica koja je sređivana za trećeg sina koji se rodio dan posle kačenja slika na forum !
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Jer ence nista faliti sasiji ako napravim duple stranice dubine 80cm i da tovarim na nju 4000-4500kg prvenstveno Psenice???? Planiram je za zetvu...

na nas je stao 4060 kg psenice sa 81 ili 82 hektolitar. ako vuces i letnjim putem ne mozes tovariti vise - ne stane vise... ako samo asfaltom, onda jeste.

- - - - - - - - - -

Hvala, to je treća prikolica koja je sređivana za trećeg sina koji se rodio dan posle kačenja slika na forum !
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

cestitamo za sinove, a i za "princezu" - a i za prikolice! :ppozdrav:

vidim da i vi koristite pinzgauerove gume na KI prikolice (koje su 245/16 - samo za cira92). na koliko atm duvate te gume?

Danas bio kod komsije i pregovarali za prikolicu... Za sad pregovoori idu MNOGO bolje nego sto sam se nadao... Ostaju jos neke stvari da se srede pa ako se i to sredi mozda za par dana bude kod mene.... :ppozdrav:

Nazad
Vrh