ratarhr
Član
Evo jedna koja zadovoljava nase potrebe, inače gume su orginalne i jos nigdje nisu popustile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je ovo ruska,vidi se na poslednjoj slici mala plocica ka sasiji na prednjoj strani.Sasija mi deluje bas dosta jako i kvalitetno jedino sto je dosta sira od ostalih prikolica.kolika je cena njihova,orjentaciono.Ali ima i orginal ruske??? Jer vidim da ovde kod mene u selu ni na jednu ne pise Lifam???
Imam 6 komada remontovanih od 7,5 do 12tOndrej!
Kako ti stojis sa BBS 7,5t
Kiperka je provereno samo ne znam kolika je nosivost ali kao sto cira kaze mora da nosi 6t,kako joj bar sasija izgleda.@dragan82
Bas mi se svidja ova prikolica,samo mi se cini da nije kiper? Svidja mi se i sto je niska.Kolika joj je nosivost i koliko je dugacka?
Ovakvih ruskih-lifamovih prikolica je bilo bas dosta pre nekoliko godina na pristanistu u Novom Sadu.Sve spakovane jedna u drugu.Verovatno je to sad rasprodato.Inace,nisu lose.Dobro bi mi dosla jedna
Nisam mogao da izmerim duzinu,ne moze da se pridje ali gazda kaze da je 4m.Ja neznam koliko nosi ta Ruska bez nastavaka ali mislim da dosta jer je ipak siroka 2.5m!!! Neznam koliko je dugacka samo...
u takve prikolice sam tovario od 7-7.5t psenice i ide bez problema,samo sto kaze Nidza gibnjevi se isprave pa cak i saviju na dole! mada nisam cuo da je nekom pukao gibanj ovde kod nas...MA i meni bi dobro dosla jedna takva Ruska i da joj napravim nastavke i milina jedna,mora nositi ona bar 6t??? Jer bi izdrzla 6t Psenice?? Mnogo jeftinije se mogu anci od Zmajevki...
Zbog kukuruza u klipu smo mi menjali patos na njima.@ cira92
Ja imam te dve "ruske prikolice" sa stranicama 1m dubine napravljene dugacka je 3.8m siroka 2.5m. Zemljanim putevima nije preporucljivo tovariti ni 6t jer su gibnjevi slabi, skoro skroz se isprave i verovatno bih se polomilo nesto kada bih dugo islo zemljom tako i jos po losim lenijama. Ali zato kada u nju naberes klipa to bude zlo za istovar, problem je sto je patos grbavi, pa teze ide lopatom, ali opet ide. Na relaciji od 1km po asfaltu smo vukli oko 7.5t kukuruza ali gume cesu kada se ruda navija tj.skrece, a u dvoristu kada krunimo kukuruze natovarimo je preko 8t i samo naguramo u supu i podignemo je na klocne obavezno da ne trpe gume i gibnjevi, ustvari tako radim sa svim prikolicama bilo sta da je u njima soja psenica kukuruz vestak... Sada sam razmisaljao da kupim jos 2 nasao sam par za 2400e sa papirima i rezervnim gumama, ali bi mi mozda bilo tesno u supama jos cu videti nedavno sam kupio i jednu kikindu i trazim da kupim jos jednu kikindu ili dubravu sa papirima.
Jedino sam zaboravio da kazem tih "ruskih" prikolica ima plavih i crvenih, plave su prva klasa imaju dupli patos, a crvene su druga klasa, tj.imaju neke falinke nemaju dupli patos, gume sa manje platana. Trazim slike po kompu, nadam se da cu naci da ubacim.