Prikolice

Kod nas nije bio lim ispod tog rebrastog lima. Skinut je taj rebrast i stavljen ravan lim od 3mm.

Jel zna neko gde da nadjem felne za Ruske ili BSS prikolice? Koliko mi se čini iste su felne, imaju 8 brezona. Vidim da su na ovim slikama felne bez obruča. Takve baš tražim da kupim.
Moju BSS morao sam da podignem 10cm, jer je na jednoj felni izleteo obruč od pritiska šasije na gumu. Malo je falilo da neko nastrada.

@Baca Probaj ovde Agrohopac Padina 0601552160, 013668583 fiksni, bio sam da gledam prikolice kod njega, remontuje ceske prikolice, pa ga pitaj.

@Baca Probaj ovde Agrohopac Padina 0601552160, 013668583 fiksni, bio sam da gledam prikolice kod njega, remontuje ceske prikolice, pa ga pitaj.

U Padini sam i uzeo prikolicu pre dve godine, kada mi se desilo izletanje obruča prošlog leta, tražio sam felne po Padini ali nisam našao. Bilo je felni za šioke gume i za uske, koje meni trebaju, ali isto sa obručom. Ostavio bi uske gume 8.25*20 jer sam ih kupio nove.

Probaj onda po oglasima, ili na kupujem prodajem,mozda ces naci nesto,ja znam za tog iz padine jer sam isao da gledam prikolice,pa se setih mozda ima i felne.

Jel pravio neko kiperku od kikinde 2.5t sandučarke? Koliki hod klipa treba da bude? Koliko košta nov ili polovan klip? Jel ima mnogo rabote oko toga?

Takvom istom prikolicom se i ja sluzim. Nosivost je 3t po fabrickim podacima. Tovari se 4.5-5t od kako je dosla u avliju. Imala je napuklu sasiju 2 godine i u leto 2013 je pukla. Zavarena i ojacana je sad. Videcemo kako ce ici u zitu 2014 i kukuruzu.

Da li neko ima ideju kako da ispravim rudu??? Molim bez pitanja kako je ovo uspelo da se desi... ::sramota::
2n6f4g3.jpg
okanhg.jpg

Sto bi reko moj komsija: Raspaljot - zavarot...

Grijati i ravnati ne vrijedi posto ce jako biti mekana poslije grijanja a na hladno ces ju prije polomiti nego ispraviti.

Nazad
Vrh