Prikolice

Ova guma je manžetna poluosovine sa auta. Možeš naći u u prodavnicama autodelova, otpadima. Kod nekog mehaničara, ako ima neku lošu poluosovinu, skineš samo manžetnu. Tako sam ja našao i odgovara.

Mandzetna sa Yugica resava stvar ili sa nekog drugog auta samo izmeri sirinu koja ti je potrebna da slucajno ne uzmes presiroku mandzetnu.. :ppozdrav:

Koliko vredi ova prikolica?Nisam mogao bolje da slikam jer je pretrpana masinama.
es5a.jpg

gkoz.jpg

wkl0.jpg

Juce sam bio da pazarim ovu vojnu prikolicu. Prikolica ima na njoj tablicu , i moze da se registruje kao kamionska.

2wn0exk.jpg
k3kswp.jpg
14347ip.jpg

Evo jedne korisne inf u subotu 8 februara se odrzava licitacija u Odzacima u zadruzi Jedinstvo,na prodaju su 2 Zmaj prikolice i 2 Tehnostroj prikolice tzv tandemke tj sa duplom osovinom pozadi

Koliko vredi ova prikolica?Nisam mogao bolje da slikam jer je pretrpana masinama.
es5a.jpg

gkoz.jpg

wkl0.jpg

Ova prikolica je kopija nekih ruskih prikolica kako mi se cini??? :sta: One Ruske prikolice iste ovakve ima nekoliko kod mene u selu i nisu lose,cak se i ja premisljam za jednu takvu,samo ako vlasnik odluci i kad odluci da je proda... Meni se ne svidja na njima zato sto ne prate trag tockova bar ne manjim trakorima....

Ciro to jesu ruske prikolice nisu kopije. :osmeh:
Nemas nikakvih problema sto ne prate trag za manjim traktorom, kada su povozne, jedino sto su dosta siroke ~250cm. Ali zato za rusom idu kao avion trag u trag. :bravo:

Ali ima i orginal ruske??? Jer vidim da ovde kod mene u selu ni na jednu ne pise Lifam???

Nazad
Vrh