Prikolice

Jel znaš možda pošto je ovakva prikolica sa produženim stranicama ,nosivosti 4,1 tone?

Da li te interesuje ovakva?

uplb.th.jpg
[/URL] [/IMG]

Evo i nasih prikolica,slike su malo starije,neke su prefarbane neke na prolece. Prvu cemo prepraviti da moze zrno jer prikolica nikad dosta.

Ovo je nasa prikolica, inace je sa pocetka 80ih, prevukla je sto nije ni jedna u selu. Imao bih par pitanja, treba da se sredi (samo farbanje i komplet instalacija), to mi je ujedno i jedan deo maturskog ispita, zanima me koliko bi trebalo farbe, osnovne i zavrsne (i koju preporucujete) i ako neko zna okvirnu cenu jednog ovakvog sredjivanja, jer treba da prijavim cenu skoli kako bih dobio od njih ulozene pare.
2wobuao.jpg
2lsv0ck.jpg
mkzy2o.jpg

Uljana je dugotrajnija od nitro? Koliko si vremena potrosio za farbanje, posto se uljana malo duze susi?

pa mogu ti reći da je bolja od nitro emajla od 300-400 din. koji se u glavnom koristi...
sad ako hoćeš da daš više novca za neki nitro autoreperatur lak,onda je druga stvar
prešao osnovnom pa sledeći dan malo izmatirao pa onda završnom dva puta s pauzom od sat vremena

Lep pozdrav.Šasija i kostur kipe se je sve povarilo i izradilo nosač cilindra koji je našrafan na šasiju.Cilindar je od 4 stupnja kupljen nov i ostalo što paše pored.Stranice sam prvo mislil radit okvire pa sam promenil plan i nabavil 3 mm pločevinu pocinčanu i dao zapigat.Razlika u ceni obične i pocinčane je manja od kile farbe.Ploča na kipi je isto 3mm i sa jednog dela.Stranice su ispale dosta jake i nema nekih grubih zaključaka.Vidi se na slikama.
c6zl.jpg

pa41.jpg

wdz8.jpg

bojv.jpg

ut3x.jpg

9sf6.jpg

6hlr.jpg

hlak.jpg
http:/
Završne slike drugi put.L.P.

[COLOR="#135D38"]- - - - - - - - - -[/COLOR]

[IMG]http://imageshack.us/a/img9/6017/mszr.jpg
11092012093.jpg

27082012075.jpg

29012013184.jpg

29012013189.jpg

29012013191.jpg

29012013191.jpg

Dal bi mogo neko da postavi neke slike i da napise neke savete, kako da nadogradim stranice na kiperku Majevica? fabricke su mi mnogo skupe...

Oko 5000 evra manje-više pod uslovom da je tehnički ispravna, da radi kipa, ima rezervni točak, solidne gume...

Koja bi bila cena dobro očuvane prikolice Zmaj-489, fabričko stanje znači nije remontovana.:ppozdrav:
Ne bih da lupim ali gledajuci oglase i ove remontovane,takva prikolica kao sto ti kazes vredi izmedju 3.800-4.000 eura ali da je full,znaci stranice,zatvaraci,patos,gume,cilindri za kipovanje,kocioni sistem,signalizacija,registrovana...

Nazad
Vrh