Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja se bio zagrejao za neku manju prikolicu za 539 ali nije imala papire, ranije je moglo ako nema papire radis isto atest kao i za pravljenu, sad sam pitao ovde gde se registruje kaze ne moze nikako ako je pravljena ili ako nema papire, vise ne moze atest da se radi ni za jednu pravljenu, a za fabricke koje nemaju papire isto, samo za IMT moze ali da se ide u fabriku i trazi neki papir za nju, sad ako oni mene lazu, lazem i ja vasPa kako je mogla i do sad bez papira??? Ili bez porekla??? A za pravljenu ti verovatno treba atest isto kao i za prikolicu za auto kad napravis...
Pazario sam prikolicu danas za 1400e,sleduje farbanje i zamena guma.U komsiliku covek prodaje Tehnostoj prikolicu 5t godiste mislim da je 1972,prikolica je stajala napolju dugo i onako je zardjala(boja je izbledela).Gume,4 komada kao na tamcicu,su pri kraju ispucale od sunca.Stranice su zdrave,patos takodje,kipu nisam probao.Covek(deda) je ceni 1500e jel to mnogo i ima li racun uzeti?