Prikolice

Izgleda dobro na slikama Neka je sretna kupovina.

Cestitke i od mene, jedno farbanje i duple stranice i prikolica bombona, a vec je i sada dobra, neka dugo sluzi....

Aiiiii, kod nas su rude na gumenjacima (konjska kola prepravljana za vucu traktorom) pomotane skoro sve od takvih "izuma"... Pomaze i u kocenju nizbrdo da se zadnji kraj traktora optereti ako prikolica nema nikakve kocnice.

I ova ruda je malko skrivljena vec, na mestu gde mu upire poteznica. Koliko sam gledao razne zanimljivosti po yt, primetio sam da zapadnjaci 90% voze tandem prikolice. Kod nas u selu samo Agroplod ima tako nesto, sve ostale su klasicne dvoosovinke.

Bojčetiću, kad sam jesenas prolazio kroz Stapar video sam dosta Kikindjanki prikolica ekstra utegnutih, svaka čast domaćinima, sve u fulu odradjeno.

Manje vise su prikolice u dobrom stanju. 3-4 domacina imaju nove (posle 2000. godine) tehnostrojke od cca 10t, reparirane zmajevke iz doba pre rata koje su pokupovane iz bivsih kombinata pa remontovane i sve ostalo su prikolice 3-5t nosivnosti (Kikinda, Tehnostroj, Dubrava itd) iz doba 80ih kada je platezna moc bila najbolja pa su i kupovane. Stanje je solidno, u vecini slucajeva :ppozdrav:

pazario i ja prikoli(či)cu :)
mb7x.jpg

Auuu i ja sam odavno kupio takvu prikolicu novu i mogu ti reci da me je sluzila mnogo vise nego sto sam očekivao, dogradio sam strAnice i vuče silazu kao luda.. Svaka cast na izboru, neka ti je korisna i neka ti preveze sve sto zamislis, samo ako ti nije problem pošalji mi na pp cenu koju si platio...

Hvala! Nemam nekoh posebnih potreba, nadam se da će poslužiti za to malo što meni treba.

Nazad
Vrh