Prikolice

Netreba preterivati sa nastavcima na tim prikolicama....

ja na svojoj lozničkoj imama nastavke tako da kad je puna zrna kukuruza ne prelazi 3,8t kolika joj je dozvoljena nosivost jer kod nas vjerovali ili ne u žetvi panduri nas gone na vagu i svaki kg pretovara je o,50e kazne

U mom selu sam samo jedanput video da su merili jednog.... Neznam dal je kaznjivo vuci sa malim nekim traktorom neku veliku prikolicu???? Ili se kaznjava samo pretovar.... Ovog zaustavili sa Zetora 5011 i nekom prikolicom 7-8t...

U komsiliku covek prodaje Tehnostoj prikolicu 5t godiste mislim da je 1972,prikolica je stajala napolju dugo i onako je zardjala(boja je izbledela).Gume,4 komada kao na tamcicu,su pri kraju ispucale od sunca.Stranice su zdrave,patos takodje,kipu nisam probao.Covek(deda) je ceni 1500e jel to mnogo i ima li racun uzeti?

Idi kod njega sa 1200e, daj mu u ruke, ako nece, doneces mu jos sto evra da se snadjes i to je to. Tako bi ja uradio....

Kad se vide pare na sunce cuda se desavaju... Mnogo puta nisam verovao da cena moze da ide nize ali su me ljudi uverili u suprotno... Samo sam ja te srece da sta god pronadjem da kupim prodavci su toliko zaguljeni u 99% slucajeva da nemogu ni evro da spustim cenu!!!!

nikad ne odustaj odma,u pocetku se svi bune i kocopere a na kraju svako spusti bar ja tako radim,nije da nesto cepidlacim,uvek imam para za onoliko koliko covek trazi za neku stvar koja me interesuje ali jednostavno trazim dlaku u jajetu sve dok mu ne ubijem cenu i do sad 99%ni sam omasio za bilo sta i to sve na finjaka da se covek ne uvredi,mada ima gde zacrta i bog tu ne pomaze nista a i od prodaje tesko sta bude

Po okolnim selima ima dobre mehanizacije.. Kad kazem dobre stvarno super masine mogu da se nadju ljudi u inostranstvu a to stojalo i stojalo.. Ali je problem sto ti ljudi imaju para pa sad kad odem nesto da kupim kod njih oni traze jako veliku cenu i nezele da se cenkaju... Ili plati ili nista taj fazon.... Ali da budemo realni masine su ponekad kao nove stvarno....

Koja je najmanja kamionska prikolica????? Zanima me jer sam kod jednog coveka video opasnu kombinaciju... Belarus 820 i neka mala kamionska prikolica... Sad necu da lupim ali po meni u nju ne stane vise od 7t.. Ima duple gume kiper je sive boje.. Stvarno mi se svidja ta prikolica... Nije veca od Zmajevke... Sad trazim po oglasima ali nema da se nadje tako nesto,dal je to prepravljano ili tako bilo stvarno nemam pojma...

slazem se sa cirom 1000%,ukratko,pre par god.cale i ja hteli da kupimo imt 560 u jedno vlasko selo kad tamo dodje stariji covek kaze ta je cena postoja dva tri min. i ode kaze vi slobodno gledajte pa kad resite vi zovite,nama bese skupo i to baasss,raspitamo se po selu o njemu kad on je pre par god isti taj traktor prodao coveku za jos vece pare medjutim kad je covek uvece dosao da tera masinu gazda mu vrati pare,plati mu put i nesto pride i izvinuo mu se sto je odustao a traktor je stvarno bio ko nov,kod vlaha se tesko moze pazariti jeftino i dobro,kod njih je uvek sve na cenu bez obzira na godiste masine

Hehehe druze i ja sam Vlah ali slazem se sa tobom.... Ima nezgodnih ljudi tu da se ne lazemo,ja nisam takav uvek kad sam nesto prodavao spustao sam cenu mozda po nekad i previse.... :osmeh:

- - - - - - - - - -

Mozda ce nekom da se svidi ova prikolica... Stvarno izgleda mocno,malo mi je samo zao za taj 539.. :osmeh: Ogromna je!!!

http://www.polovniautomobili.com/oglas3833150/imt_kiper/

To nije istina. Ja sam vlah. I u mom kraju se prodavalo traktora i traktora, za male pare, sa po sto, dvesta sati. Ljudi radili u inostranstvui kupovali da se vidi, pa posle prodavali jel im ne treba. Ja sam kupio 539 sa prikolicom,plugom, tanjiracom i korpom, za 3000e, Rakovicu 65 sam uzeo za 4000e sa jako malo radnih sati. A vecinu su pokupovali leskovcani kada su ima radili kuce, i sve preprodavali...

da se razumemo ne mislim nista lose o ljudima koji su vlasi,cak naprotiv,imam i dosta prijatelja koji su vlasi i divni su ljudi ali kao i svugde ima raznih ljudi a da su im masine odlicne i maltene nove to nikad nisam poricao samo ja nazalost nikada do sada ni sam uspeo nista od njih da kupim jeftino i dobro,mada ko zna mozda se ponovo ukaze neka prilika,nego da ne idem :off_topic:,pozdrav svim dobrim ljudima svih nacionalnosti :ppozdrav:

zicko iz kog si sela leba ti. Dodji kod mene u Jasenovo da vidis sta su dobre i jeftine masine. Pa da posle pises na forumu gde si bio i sa kim si :ppozdrav:

Neodgovori mi niko... Ko je proizvodio najmanju kamionsku prikolicu???? Ali sa duplim gumama??? Bas mi deljuje dobro takva prikolica...

Nazad
Vrh