Prikolice

Malo čudno da su pravite samo za MTZ traktore.:sta:

Poslednja izmena:
čudno mi je što ni jedan var nije pun, sve sa preskocima kao da je samo pripremljeno za varenje, sve mi nešto tanko...vidim da imaju predstavnike u NS pa sam pomislio da ih nije neko možda video uživo...

kakva su vam iskustva sa našim jednoosovihkama, IMT, FAK ili Majevica?
sad su sa nekom subvencijom sve tri po 2500 eura, smešne pare s obzirom pošto su polovne, čini mi se

Koliko li kosta ova Plava dvo osovinka prva na slikama??? Upitanju je link sto je postavio Svavko...

JA cu pokusati da nadjem polovnu takvu od 7t,koliko vidim nove izadje preko 9000e sto je za mene mnogo novca....

Koliko sam cuo Speditere su vukli konji... E posto to znam nije mi jasno na kom principu je taj Spediter kipovao tada???? :sta: Gde prikljuciti hidrauliku na konjima???? :haha:

Ipa Sekicki je krajem 70ih imao kiper špiditer sa metalnim stranicama! Vukli ga dva jaka mrkova. kirijao je na željizničkoj stanici u Vrbasu, šta su oni uglja prevezli....

Moze li mi neko reci koliko kg kukuruza otprilike moze da stane u prikolicu cija je duzina 5m, sirina 2,45 i dubina 0.5 m, unutrasnjih dikmenzija ? Vlaga kukuruza je oko 14-15 posto...

Meni je receno da u kubni metar staje u proseku 750 kg kukuruza,kad sam se raspitivao koliko da stavim kukuruza u zrnu u prepravljeni ambar.

Nazad
Vrh