Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to apsolutno,ali dzaba vozac na imt 539..ipak treba i malo veca masina...znam primer kada se komsiji desilo da sa fiatom duplakom 54ks,na pola pruznog prelaza stane,i vuku sva cetri i ne moze da izadje..sa prikolicom dvo-osovinkom 8t.srecom isla je rakovica iza njega sa silo kombajnom,pa ga je izgurala...meni za t40dw je jedna dvo-osovinka puna kapa,a kamoli za ove manje i lakse traktore..msm moze on i 10 da vuce,ali nije to-to...Stvar je samo do vozača.Sa kakvim su se sve grdosijama od traktora ljudi zaglavljivali da je to smešno i napisati.
Ne moze je povuci 539 gde god pomislis bez one specijalne kuke , jer je ipak ova jednoosovinka malo veca od nasih Ljutomerki. U njoj staje minimum 5000kg psenice. Mi nikada nismo imali na nas 539 ugradjenu tu kuku , pa zato nismo ni smeli puno da se opustamo u velike rizike. Ima i jos nesto , na ovom forumu pisu samo oni koji su uspeli da predju odredjene prepreke , dok ovi drugi koji nisu uspeli , njih odavno prekriva crna zemlja i oni nemogu da se dopisuju s nama. Koliko je samo ljudi u celoj Srbiji poginulo , samo iz tog razloga sto nisu imali sredstava i mogucnosti da priuste sebi tezi traktor , nego su s 539 vukli velike terete. Nije problem povuci , nego je veliki problem zaustaviti traktor.
I IMT 539 je traktor, i njega treba znati voziti.
Kakva je to Dubrava u koju stane 5t klipa ?kod mene fergo uzvlaci uz brdo duzine 20 m dve dubrave od po 5t pune kukuruza u klipu,bez vazdusnog kocenja..